3/02/2018

Rutte heeft een sollicitatiegesprek in Berlin

kan het niet links dan rechtsom: "Rutte wil geen superstaat, niet meer betalen " - Dus de EU wordt nu in sneltreinvaart een superstaat en we gaan veel meer belasting aan de EUgeldbeursen betalen. 

Dat is zo lekker aan Rutte. 
Je weet altijd wat je aan hem hebt. Alleen even alles 180 graden omdraaien.. Kleine moeite toch... voor wat helderheid van de beste MP sinds de kruistochten.

Want het maakt weinig uit of men een federaal Europa wil of een losser verband van samenwerkende staten, de trein dendert onontkoombaar naar een federale staat. 

Die beweging is niet meer te stoppen omdat men alleen maar in die richting beweegt, globale problemen niet meer nationaal zijn op te lossen en er al teveel onomkeerbare stappen zijn gezet.
Vandaag houd ik in Berlijn een lezing over de Europese samenwerking. Komende maanden en jaren moeten we belangrijke besluiten nemen in de EU. 
 -
Ik licht graag de Nederlandse opvattingen en voorstellen toe.

de banken transferunie met geopolitieke machtsdoelstellingenvoor onze superstaat
#RutteBerlin

  1. Kom de basisbeloften na van welvaart, veiligheid en stabiliteit.
  2. Het begint en eindigt bij de lidstaten. De Europese Commissie is er voor de lidstaten, niet andersom.
  3. Een deal is een deal.
Een opmerkelijke uitspraak voor een premier met een partij als D66 in de regeringscoalitie. Maar hier eindigt het niet, want ook met betrekking tot militaire samenwerking geeft Rutte een duidelijke grens aan. PESCO is voor militaire samenwerking en niet voor een Europees Leger. 
Dus krijgen we ook onze beloofde 1000 euro
-
Nederland MOET achter de Bondes Republik Duitsland aan. We moeten wel......
Lees meer via https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1748451991883172&id=166039216791132 


In Ruttes strijd tegen het populisme volgt hij ook slaafs de duitse strijders voor een allesbeheersende EU. 

Zie het boek dat is verschenen waarin duitse politici artikelen schrijven over hun aversie van populisme en hun streven naar een 'referendumbestendig europa" www.novini.nl/eurocraten-dromen-refere...
dan snap je ook waarom d66 opeens zo anti-referendum is. Naar aanleiding van de schok die de Brexit bij hen teweeg bracht, is bij de eurocraten het grote nadenken over de toekomst van de Europese Unie begonnen, de eerste vruchten daarvan hebben nu ook de boekenmarkt bereikt.

Een voorbeeld daarvan is de brochure ‘Europa in der Krise’, waarover oud-minister en kabinetschef van bondskanselier Schröder, Bodo Hombach (SPD) en Edmund Stoiber (CSU), onder andere oud-premier van Beieren, de redactie voerden.

In de bundel laten politici als Martin Schulz hun gedachten gaan over de vraag wat de Europese Unie zou kunnen doen tegen de ontbindende tendensen van het “rechts-populisme” en “nationalisme”.
De aangeprezen recepten zijn weinig verrassend: minder bureaucratisch ageren en meer aandacht voor de zorgen van burgers.
Op het eind komt dan nog even de aap uit de mouw, als namelijk wordt gesteld dat het er vooral om gaat Europa (bedoeld wordt de EU) “referendumvast” te maken. 

Een nadere uitleg van wat daarmee bedoeld wordt, ontbreekt overigens.

Lezers die niet echt op hun achterhoofd zijn gevallen kunnen dat echter eenvoudig bij elkaar optellen: Volksraadplegingen mogen gerust plaatsvinden, als de uitkomst maar niet tegen de plannen van de eurocraten ingaat.

Bron: Wolter Berends
Wolter Berends studeerde Duitse Taal en Letterkunde en Geschiedenis van Midden- en Oost-Europa in Utrecht en Berlijn en werkt voor het Duits Historisch Instituut in Warschau.


Rutte: "Komende maanden en jaren moeten WE belangrijke besluiten nemen in de EU."
"We". Hahahahaha!

HELP HET DUITSE VOLK EN TEKEN DE DEXIT MEE EN DAT IS DAN TEVENS OOK EEN NEXIT VOOR ONS

Die Abstimmungsseite erreichen Sie hier:
Zustimmung der deutschen Bevölkerung zur Durchführung der Verfassunggebenden Versammlung

(…)   – Dreht den Irren in Berlin den Sprit ab!


Geen opmerkingen: