3/06/2018

De George Soros gesponsorde 5-Sterrenbeweging op rooftocht door Duitsland en Nederland

 +++++++++++ Stimmen Sie ab +++++++++++ Stimmen Sie ab ++++++++++

Abstimmung: Zustimmung der deutschen Bevölkerung zur Durchführung der Verfassunggebenden Versammlung
https://www.verfassunggebende-versammlung.com/anmeldung..-  Franse president wil op rooftocht door Europa: Duitsland en Nederland belangrijkste doelen

 – Door George Soros gesponsorde 5-Sterrenbeweging op koers om Italië in Verenigde Staten van Europa op te laten gaan

Nu in Italië de populistische partijen 5-Sterrenbeweging en Lega de verkiezingen hebben gewonnen, maar geen enkel blok een absolute meerderheid heeft gehaald, is de verwachting dat er een coalitieregering zal komen die vooral veel dure compromissen zal sluiten, waardoor de toch al torenhoge schulden van het bankroete en corrupte Italië nog sneller zullen oplopen. 


Daarom zal Italië in ruil voor heel veel geld gewoon akkoord gaan met verdere Europese integratie. In buurland Frankrijk begint president Emanuel Macron heuse Napoleon aspiraties te vertonen, en hoopt hij de eurozone zover te krijgen akkoord te gaan met een –feitelijk door hem geleide- politieke unie, een Verenigde Staten van Europa, waarin de veel te hoge Franse uitgaven en schulden blijvend zullen moeten worden gefinancierd door Duitsland en Nederland.Veel analisten zien in de winst van de zogenaamd ‘eurosceptische’ partijen in Italië een groot probleem voor Brussel, maar dat zien wij anders. Deze partijen zijn namelijk alleen eurosceptisch omdat Italië zucht en kreunt onder de ‘Duitse’ begrotingsregels van Brussel. 

Wij denken daarom dat de ‘anti’ houding in Rome feitelijk enkel een vorm van chantage is om meer ruimte en vooral veel, heel veel meer geld van de EU los te peuteren. 
In ruil daarvoor zal ook een nieuwe regering gewoon akkoord gaan met nog meer Europese integratie.

Winnende M5S gesponsord door George Soros
Een duidelijk teken aan de wand is dat de partij die de verkiezingen won, de 5-Sterrenbeweging (M5S), mede gesponsord wordt door niemand minder dan de beruchte extreemlinkse globalist George Soros, die de mogelijke toekomstige minister van Economische Zaken, Lorenzo Floramonti, in M5S wist te plaatsen. 

(3)
Floramonti schrijft voor Open Democracy, een tak van Soros’ Open Society, dat openlijk streeft naar het volledig opheffen van alle grenzen in Europa, een EU-regering in Brussel, onbeperkte massa immigratie van tientallen miljoenen moslims, en de totale islamisering van ons werelddeel.


Italië is bankroet, en gaat daarom akkoord met Verenigde Staten van Europa.
Het bankroete Italië heeft feitelijk geen andere keus, omdat de negatieve Target-2 saldo’s van de Centrale Bank zijn opgelopen naar bijna € 450 miljard, en het land een duizelingwekkende staatsschuld van circa € 2,5 biljoen heeft 

(4). 
Omdat Italië de derde economie van Europa is en daarom als ‘too big to fail’ wordt beschouwd, is een Griekenland-achtige ‘redding’ onmogelijk en onbetaalbaar. 
De enige optie om het land nog een poosje overeind te houden is het te doen opgaan in de door Brussel en Soros gewenste Verenigde Staten van Europa, die vooral door Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Finland moet worden gefinancierd.

Nieuwe ‘Napoleon’ Macron aast op Duitse en Nederlandse miljarden
Dan is er nog iemand die zijn wens voor de oprichting van de VSE niet onder stoelen of banken steekt: de Franse president Emanuel Macron. Dat de EU officieel niet door de leider van één lidstaat mag worden geregeerd weerhoudt hem er niet van er keizerlijke aspiraties op na te houden. Door te beginnen met een ‘gemeenschappelijke financiële eurozone’ –met een gezamenlijke begroting en vooral gezamenlijke staatsschulden- hoopt Macron de feitelijke ongekroonde koning te worden van het verenigde Europa waar Napoleon al van droomde. 


Net als in Italië zijn financiën dus het voornaamste motief. 

Macron heeft een ambitieus programma opgezet om de Franse economie weer uit het slop te trekken, maar daar is enorm veel geld voor nodig. Macron hoopt zijn dure plannen te verwezenlijken door het uitgeven van gemeenschappelijke eurozone obligaties, waardoor vooral de Duitse en Nederlandse belastingbetalers permanent zullen opdraaien voor de nog altijd veel te hoge Franse uitgaven en schulden.


eurofiel Frans Timmermans wil “meer , meer nog meer solidariteit” na verkiezingsuitslag Italië .
het tijd is voor meer, meer, meer Europa. Nee, dat is geen grap:

Federaal Europa komt eraan!

Een federaal Europa stuit nog op veel weerstand, maar in Brussel, Parijs en ook Rome is de verwachting dat het er toch een keer van zal komen. Het alternatief kan namelijk wel eens de totale ineenstorting van de eurozone en mogelijk zelfs de hele EU zijn, omdat deze dan onder het gewicht van de Italiaanse, Franse en ook Spaanse staatsschulden zal bezwijken.


Kortom: de EU is allang een schulden- en transferunie geworden. 


Wat nog ontbreekt is een –mogelijk kunstmatig in gang gezette- nieuwe crisis om de gemiddelde Europeaan ervan te overtuigen dat zijn welvaart alleen gegarandeerd blijft als definitief alle nationale macht en middelen worden overdragen aan het totalitaire Brusselse Politbureau, de Europese Commissie, en daarmee hun lot in de handen van Parijs, Berlijn en Rome te leggen.Geen opmerkingen: