1/25/2018

Russia protect his citizens from GMOs. Poetin verklaart Rusland GMO-vrij..!!

En ja, dan zijn de media in de VS stil.. Als president Poetin een GMO-vrij-verklaring afgeeft voor alle voedselgewassen en -zaden die in Rusland worden geproduceerd.

Waarom zou dat geen nieuws zijn, vragen we ons af.. 

Ook in Nederland, we zeggen het maar weer voor de zoveelste keer, is dit nieuws kennelijk ‘geen nieuws’.. 
Ook niet wanneer Poetin in dezelfde verklaring zegt dat Rusland een topproducent dient te worden van biologisch voedsel..!

In een eerder artikel in juni 2016 schreef (WANT TO KNOW ) eerder  al over het verbod dat in het Russische parlement was aangenomen, voor het telen van GMO-gewassen. De Russen zeiden toen ‘nog niet’ tegen deze gepatenteerde gewassen en zaden van genetisch gemanipuleerde (westerse) afkomst. 
Maar wat weinigen weten, was dat president Poetin bezig was met strategie op dit terrein, die volledig haaks staat op het hele GMO-verhaal. 
De nationale focus diende op één doel te worden gevestigd, namelijk het worden van de grootste exporteur in de wereld van biologisch voedsel, evenals het verzorgen van gezond, niet-GMO-voedsel voor de Russische bevolking..!! 

Het was een beslissing die niet ‘zomaar’ werd genomen, want deze kwam nadat de jaren ervoor, een zorgvuldige analyse gemaakt was, over de ‘achterkanten’ van de lof die over GMO-zaden en -gewassen werd uitgesproken. Vooral natuurlijk afkomstig van de lobby van de grote GMO-zaden en -gewassenpatenthouders als Monsanto, Syngenta en Dupont. Het effect van dit voedsel op het menselijk lichaam was vooral een belangrijk punt van deze zorgvuldige analyse. 

En wat daarbij belangrijk was, was juist de áfwezigheid van Russische lobbyisten, die namens Russische biotech-bedrijven spreken. 
Om de hele simpele reden, dat er geen GMO-bedrijven zijn van dit soort in Rusland.  
Een deel van het Russische landbouwsysteem, bestaat uit kleine, private stedelijke ‘tuinen’, die genoeg produceren voor het welvaren van de Russische behoefte aan groente, fruit en granen. Alleen al uit deze sector komt zo’n 40% van het aanbod van groente en fruit!

Een onderdeel van de politiek van het Kremlin om deze biologische groente- en fruitstrategie uit te rollen is het beschikbaar stellen van grond aan telers, die beloven, dat ze alleen biologische groenten en fruit zullen kweken. 
Niet alleen voor Russisch binnenlands gebruik, maar ook voor andere landen in Europa, het Midden Oosten en Azië. 

Journalist Baxter Dimitry zei het op de newssite van Yournewswire.com als volgt:

‘Een rapport dat werd voorbereid door de SCRF, (security council), en circuleerde sinds januari 2016, verklaart dat president Poetin orders heeft uitgevaardigd, die eisen dat ‘zijn volk’ tegen elke prijs gevrijwaard dient te worden van het GMO-voedsel van de ‘westerse farmaceuten’.

In dit artikel blijkt dat Poetin ernstig bezorgd is over het westerse businessmodel waarin het volk met GMO wordt ‘vergiftigd’, met vaccins en met ‘fast food’. En dat allemaal vanuit persoonlijk gewin. In het artikel staat een ander statement, dat afkomstig zou zijn van president Vladimir Poetin:

‘Wij hebben als soort de kans om dóór te gaan met onszelf te ontwikkelen, met onze hersenen en ons lichaam, in een gezonde opgaande lijn, of we kunnen het Westerse voorbeeld volgen van de afgelopen decennia, en opzettelijk de bevolking vergiftigen met genetisch veranderd voedsel, farmaceutische producten (medicijnen GJ), vaccins en ‘fast food’, die allemaal geclassificeerd kunnen worden als ‘gevaarlijk en verslavend medicijn.  
Wij dienen deze ontwikkeling in Rusland te bestrijden. Een fysiek en intellectueel kreupele bevolking is niet in ons belang.’

Volgens het genoemde artikel over het Kremlin-rapport, is Poetin, of degene die verantwoordelijk is voor de opstelling van het rapport, nogal creatief omgegaan met de beschrijving van de gemiddelde Amerikaanse burger. 
Waarbij deze feitelijk wordt omschreven als een ‘heftig gevaccineerde, borderline-autistische dikke man, die op de bank is neer geplofd, waarbij zijn lichaam is onderuit gehaald, door een HFCS (high-corn fructose syrup) knock-out.’

Het rapport opgesteld door het Kremlin maakt een classificatie van de tactiek die door overheden wereldwijd wordt gebruikt om haar bevolking vol te proppen, door deze ‘donker/kwaadaardig’ te noemen en ‘contra-productief op de middellange en lange termijn’. En natuurlijk zijn dit tactieken die een depopulatie-agenda dienen, door de ‘onwaardige eters’ af te scheiden van de kudde, door het voedsel te controleren en iedere burger te vaccineren.

De meeste Amerikanen zullen er de voorkeur aan geven, te denken dat Poetin een ontspoorde communistische tiran is, waarbij het eenvoudiger is de mainstream media in dit perspectief te volgen, terwijl de gemakkelijke waarheden lekker verzachtend werken op de in-slaap-sus-tactiek van overheden. 

En het lijkt erop dat het in veel landen ter wereld de comfort zone is van de grote meerderheid van de bevolking: negeer de extreme corruptie van je eigen overheid met aan het hoofd de leider van de internationale corruptie.

Een goed praktijkvoorbeeld hiervan, is het verhaal van de Minister van Gezondheid in Venezuela , die onder de regering van Hugo Chavez, een verbod uitvaardigde op Coca Cola Zero, de suikervrije cola. 
In plaats van ruimte te maken voor de motivatie van deze minister, die deze Cola verbood om de aanwezigheid van giftige stoffen in Coca Cola, zoals aspartaam, werd door de politieke oppositie echter de ‘kapitalistische’ kaart gespeeld..  

En werd er luid melding gemaakt van een aanval/verbod op het ‘vrije ondernemerschap’..
Er is een kleine meerderheid in Rusland, die nog steeds begrijpt dat president Poetin een toegewijd nationalist is en een man van zijn woord. En nou niet perse een communist of een kapitalist die hij geworden zou zijn. Zijn zorgen zijn zeker meer verheven, dan die van zijn opponenten; marionetten die in handen zijn van de grote industriële conglomeraten in de Westerse wereld. 

De Russische beer is wakker geworden en wenst zich gezond te voeden, en schoon en gezond te blijven.

Vraag je je af, wat voor doortrapte politiek achter het hele GMO-bolwwerk zit, dan raden we je aan het materiaal van William Engdahl tot je te nemen.
Het opzienbarende boek van Dr. William Engdahl,
dat enige jaren geleden al verscheen.
Een MUST voor bijv. regeringsfunctionarissen die met GMO-voedsel bezig zijn!!   


 Bron: I want to know

Geen opmerkingen: