1/31/2018

LOL> fakenieuws is het middel tegen DDoS-aanvallen

Bekende IT-security experts zoals bijvoorbeeld Brenno de Winter en André Koot, hebben al via social media gereageerd op het verhaal van Rian van Rijbroek (Die eigenlijk Regina Magdalena Johanna van Rijbroek heet, russische spion? hoax?)

Of Nieuwsuur begrijpt wat voor schade ze aanrichten door een
'? expert' uit te nodigen die dit soort belachelijke tips geeft, met het riedeltje
op de drie nepboosdoeners 

Iran, Rusland & Noord-Korea als samenwerkende daders van de DDoS-aanvallen op Rabo, ABN & Belastingdienst. Traceability van een DDoS?

Deze dame met ,,grote,, ogen  hackt @Nieuwsuur de stelling dat de Blockchain de oplossing is voor DDoS-aanvallen:
youtube.com/watch?v=V8D0bv17Ies  
-
Iedereen weet dat blockchain ook een middel is tegen rugpijn. #5minutenbullshit 

De dame met haar pikzwarte pasgeverfde haar (camouflage ?) kon soms zelf haar lachen niet eens inhouden. Ze is met haar grap wel 3 maanden te vroeg. Maar ze kon niet meer wachten tot 1 april

 NPO nepnieuws: reclame voor de sleepwet
 -
Wie is Rian van Rijbroek? #nieuwsuur met open ogen een wannabe als expert bestempeld... Beschamende journalistiek. Kom er maar in @KajsaOllongren.   
-

Alleen al dat jasje van Rian van Rijbroek hadden alle alarmbellen moeten afgaan. Oh en fotomodel  ( lol )!! my ass. #justsaying  #cybercybercyber


Beste Rian van Rijbroek. Volg aub. de instructies op die naast je in het beeld stonden. Laat de grapjes over security en 97% cyberveiligheid maar aan ons over. Bedankt! #manmanman.

 


Geen opmerkingen: