1/29/2018

Bedrijf dat in WOII propaganda maakte voor naziregime gaat FAKE NEWS bestrijden in Europa.

We kunnen vannacht allemaal weer rustig slapen? De o zo democratische Europese Commissie heeft een High-Level Group (moet autoriteit uitstralen) vol zeer onafhankelijke en buitengewoon betrouwbare experts samengesteld die fake news en desinformatie van het internet gaan bonjouren. We krijgen straks engnekken die bepalen wat en hoe we mogen denke....

Langzaam maar zeker wordt de burger totaal elektronisch gecontroleerd.
EU- BRD-Duitsland, België, Frankrijk, Nederland, Spanje.
Het kan geen toeval zijn dat er in zo veel Europese landen zo ongeveer gelijktijdig maatregelen worden genomen tegen "fake news", met Rusland als zogenaamde aanstichter van al het kwaad.

Ze zijn verdorie zelf het nepnieuws waar ze ons zo graag voor "waarschuwen".

Tot de dag dat mensen met minder goede bedoelingen in het centrum van de macht komen. En de hele dekselse infrastructuur ligt er dan al. 
Klaar om ingezet te worden. Geen donder geleerd van de geschiedenis.
Het meest angstaanjagend is misschien wel de apathie van de mensen die deze censuur over zich heen laten komen.
Dit was 10 jaar geleden nog ondenkbaar, veel media en mensen zouden toen (terecht) moord en brand schreeuwen over de censuur maatregelen. Nu is er vooral stilte.
  
Naïeve dwazen! 
Nederland heeft helemaal niets te vertellen. Wen er maar aan.
Wollen praatjes, waar referenda eerst genegeerd en daarna verboden worden is er niet veel meer "open" aan de democratie.
Bedankt, Europese Commissie en eu politiek!! 
 
Het ligt dus in de lijn der verwachting dat je binnenkort alleen nog ,opgebraakte, persberichtjes van de grote high-level persbureaus voorgeschoteld krijgt en dat alle onwelgevallige geluiden keihard weggecensureerd gaan worden.
-
Er zitten namelijk ook afgezanten van alle grote sociale mediabedrijven in het panel. Daarover straks meer.
-
Namen die in het oog springen zijn RTL Group en in het verlengde daarvan, Bertelsmann & Co, dat voor ruim 90 procent eigenaar is van RTL Group.
Naziregime
Je leest het goed, het bedrijf dat tijdens de Tweede Wereldoorlog de belangrijkste uitgever was voor het naziregime, gaat mede bepalen wat fake news en desinformatie is. Nou, Dat belooft wat.
Bertelsmann maakte tijdens de oorlog overigens ook gebruik van Joden als slavenarbeiders.
Eigenaar Heinrich Mohn was lid van de SS en Reinhard Mohn (ex-Luftwaffe) nam het bedrijf in 1946 over.
Murdoch
In 1947 kreeg het bedrijf de kans opnieuw te starten onder leiding van de voormalige nazifamilie waarvan de nazaten tot vandaag de controle over het bedrijf uitoefenen. Dat staat letterlijk op Wikipedia.
Gezellige high-level group dus (die hoogstwaarschijnlijk geleid gaat worden door onze eigen professor dr. Madeleine de Cock Buning van de Universiteit Utrecht).
-
Nog een naam die in het oog springt is Sky News, een onderdeel van British Sky Broadcasting, dat tot voor kort voor ruim 39 procent in handen was van het massamediabedrijf van Rupert Murdoch, u weet wel, die man die in Syrië samen met Lord Rothschild (illegaal) naar olie boort.
Buitengewoon beangstigend
Zij hebben er dus veel belang bij dat er zoveel mogelijk zuivere, gedegen en onbevooroordeelde nieuwsberichten worden gepubliceerd (not).
In de commissie-Goebbels II zitten verder mensen van Wikimedia, Mozilla Firefox, Google, Twitter en Facebook.

Het feit dat commerciële spelers als Google, Twitter en Facebook rechtstreeks gaan bepalen wat onder fake news en desinformatie valt, is buitengewoon beangstigend.
Degene die de grootste zak geld op tafel legt bepaalt dus vanaf nu eigenlijk wat ‘waar’ is en wat niet.

Gevaarlijke ontwikkelingen!!
-
De historisch met de Duitse elite verbonden Bertelsmann stichting publiceerde onder voorzitterschap van de vml minister van sociale zaken in Balkenende I, II en III Aard Jan de Geus https://nl.wikipedia.org/wiki/Aart_Jan_de_Geus ter ondersteuning van de politieke overlevingstrategie van Angela Merkel in de Europese Unie in maart 2015 de studie ‘Deutschland braucht 500.000 Zuwanderer pro Jahr’ https://www.welt.de/politik/deutschland/article138826896/Deutschland-braucht-500-000-Zuwanderer-pro-Jahr.html 
-
Kort daarop in augustus 2015 begon de door de Europees/Duitse elite georchestreerde asieltsunami over Europa op pad naar Nederland en Standort Duitsland. https://nos.nl/artikel/2058065-wilders-nederland-wordt-een-asielzoekerscentrum.html
-
De Bertelsmann stichting is tevens de eigenaar van 45 televisie- en 32 radiostations in 11 landen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/RTL_Group. Bertelsmann en hun RTL Group vormen invloedrijke sinstrumenten voor Merkel en haar CDU. Op 30 augustus 2015 publiceerd het Duitse blad Bild een oproep ‘100 prominente Deutsche sagen ihre Meinung üeber Flüchtlinge.’ http://www.bild.de/politik/inland/fluechtling/hoert-uns-zu-42375908.bild.html
-
Op 3 september 2015 publiceert de Telegraaf een advertentie van 140 bekende (RTL, NPO, VPRO) Nederlanders die de door de internationale slavenhandel maffia en Europees/Duitse elite georchestreerde vloedgolven van islamitische profiteurs namens de Nederlandse bevolking welkom heten met alle maatschappij ontwrichtende gevolgen en aanslagen nadien.
http://reclamewereld.blog.nl/sociale-campagne/2015/09/03/bekende-nederlanders-mengen-zich-per-advertentie-in-discussie-over-europese-vluchtelingencrisis


En weet ook:
Wilders is een pion van Rutte. Oud-vvd-er, gedoogsteun, nooit echt constructief!


Bronnen: NineForNews.

Geen opmerkingen: