11/30/2022

Wie heeft echt ANONYMOUS gemaakt

  The Storm Rider! FBI VALSE VLAG OPERATIES
 

Wie heeft echt ANONYMOUS gemaakt

⚠️ HIER IS MAINSTREAM MEDIA MOCKINGBIRD OPS DIE HET VERHAAL VERTELLEN >

Hector Xavier Monsegur, ook bekend onder het online pseudoniem Sabu, is een Amerikaanse computerhacker en medeoprichter van de hackersgroep LulzSec, die ANONYMOUS creëerde en een FBI-informant werd.

Met een gevangenisstraf van 124 jaar in het vooruitzicht werd Monsegur informant voor de FBI. Hij werkte samen met de FBI om hen te helpen de andere hackers van LulzSec en aanverwante groepen te identificeren.

Meer dan 16 hackers werden gearresteerd tussen 2010-2013.
________
(Velen van hen kwamen vrij met slechts kleine restituties en geen echte gevangenisstraf, in feite gingen velen van hen werken voor de overheid in verschillende DIGITALE veiligheidssectoren en in dienst van drieletteragentschappen en organiseerden seminars over de hele wereld met verschillende overheidsagentschappen).
_______
De >SUPPOSED ANONYMOUS hackers< hackten het PENTAGON, en belangrijke overheidsagentschappen en maakten van de FBI DIVISIE hun prioriteit om maandelijks te hacken en de FBI te stalken......???

NIET ALLEEN HACKTEN ZE MAANDELIJKS DE FBI, ZE HACKTEN OOK >PAYPAL>VISA>ECT ECT.

*EN ER WERD GEEN AANKLACHT INGEDIEND!!!??
De echte waarheid...FBI. CIA CREËERDE ANONIEM....A VALSE VLAG >PSYOPS OPS

[Ze waren aan het testen om te zien hoe Amerikaanse burgers reageerden op een SUPERHERO hacking groep die kampioen zou zijn voor het volk.

> DE BETA TEST VAN HET CREËREN VAN ANONYMOUS
was veel meer dan waar de FBI CIA op gerekend had en ontdekte dat ze de overgrote meerderheid van de hackersgroepen die zich bij anoniem wilden aansluiten konden controleren.
Hacking groepen en anti-regering individuen werden gemakkelijk geïdentificeerd door het volgen van online KANALEN en ANONYMOUS GROEPEN.
|
De FBI. CIA. (OBAMA) vond een manier om hacking groepen te gebruiken voor FALSE FLAG OPERATIES of om ze te militariseren (onbewust voor volgelingen van ANONYMOUS werden ze gehoord in groepen over de VS die verbonden waren met de EUROPESE MOVEMENT ANTIFA >>. Helpen gecreëerd en gefinancierd door George Soros </////

Kortom... ANONYMOUS is opgericht door de CIA en de FBI en voerde openlijke operaties uit tegen henzelf (toen ANONYMOUS de FBI en het Pentagon hackte). ....

Dat is de reden dat PayPal. Visa. Fbi. Cia. Pentagon en 22 verschillende staten ANONYMOUS leiders niet vervolgden tot de volle omvang van de wet en banen kregen bij 3 letterbureaus......
En sommige van de operators werden teruggestuurd naar het DIGITALE oorlogsveld>> als SLEEPERS< MOLES.


⚠️ WAARSCHUWING ⚠️
 

Geen opmerkingen: