11/28/2022

Tucker Carlson: These are lunatic policies

 


 De gewone man , die moet kiezen tussen voedsel óf energie in een westers land..

Dat is absurd toch? Wie had dat in 2019 nog geloofd? Nu is het een absurd feit! In Europa én de VS! Niet omdat het echt niet anders is… Maar omdat het een kwaadaardig beleid is geworden om MET OPZET het huidige en financiële systeem te laten crashen.

Neem de VS bijvoorbeeld, ze houden de grootste ondergrondse reservoirs van olie en gas in de wereld!!
Maar ze doen net of ze afhankelijk zijn van het Midden-Oosten en diens output en ze wijzen met de vinger naar zondebok Putin.

Hetzelfde liedje in Europa en Nederland.

En de gewone man? Die mag creperen , het doel heiligt de middelen bij  thegreatreset

Tucker Carlsson legt de vinger op de zere plek. Veel mensen gaan letterlijk kapot, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Als je denkt dat onze overheid alles doet om mensen te helpen , alles doet om Nederland weer stabiel te krijgen tav van energie voorziening en voedsel voorziening dan heb je het gruwelijk mis!

Slechte tijden zijn in aantocht , kunstmatige crises zijn in werking gesteld door onze overheid die geïnfiltreerd is door en werkt voor het WEF van Klaus Schwab. De oorlog in Oekraïne is de afleiding.

Geloof de leugens van de corrupte politici en Kamerleden niet dat dit alles te wijten is aan die oorlog in Oekraïne. De oorlog is slechts het middel om hun greatreset doelen te halen net als COVID-19 dat ook was.

Stop met kijken naar de NPO /NOS /RTL en richt je veel eer op andere onafhankelijke bronnen.  Zelfs in een kerk hoor je de WEF narratieven doorklinken. Iedereen wordt misleidt waar hij bij staat.

‘En Jezus antwoordde en
zei tegen hen: ,,pas op dat niemand u misleidt.’
Mattheüs 24:4 HSV

Geen opmerkingen: