11/20/2022

Let op ouders- ze gaan prikken in de dorpen en wijken,

 GGD legt nu de focus op jongeren gezien ze steeds minder open staan voor vaccinatie.
de
mRNA-injecties.

 
Om deze mensen te bereiken gaat de GGD binnenkort weer prikken in de dorpen en wijken, zoals in buurthuizen, bibliotheken maar ook ontmoetingscentra voor jongeren en met prikbussen.
o wil de GGD meer vaccineren en voorkomen dat vaccinaties hun houdbaarheid verliezen.
 

Op de vaccinatielocaties wordt het er rustig, dus vinden ze dat nu het moment gekomen om naar de mensen toe te gaan.

De GGD geeft als aan als reden dat jongeren niet willen vaccineren dat het komt door gebrek aan kennis en des  GOEDE informatie.

Naarmate we meer te weten komen over de mRNA-injecties – en over de voor het publiek verborgen gegevens en de overvloedige leugens van de ambtenaren – wordt het met de dag duidelijker dat we zijn bedrogen.
Talloze mensen betalen nog steeds de prijs, in verloren levens en door het lijden aan verschrikkelijke bijwerkingen.

 Een van de schadelijke mechanismen van de mRNA COVID-19 injecties is de levering van synthetisch boodschapper-RNA (mRNA) ingekapseld in lipide nanodeeltjes die de lichaamscellen dwingen om het SARS-CoV-2 spike-eiwit te produceren  Onderzoek toont verder aan dat het in feite door het hele lichaam migreert naar elk belangrijk orgaansysteem, en directe toxiciteit en/of auto-immuunreacties veroorzaakt

Ondertussen bleef de overheid de COVID-19 injecties agressief promoten. Zelfs artsen die doorgaans voorstander waren van vaccinatie, begonnen er vraagtekens bij te zetten.

Uit gegevens blijkt ook dat het aantal sterfgevallen door welke oorzaak dan ook onder 15- tot 44-jarigen in Engeland en Wales aanzienlijk is toegenomen in 2021, het jaar waarin de COVID-19-injecties op grote schaal beschikbaar kwamen.
Er zijn verontrustende meldingen geweest van myocarditis (hartontsteking), inclusief plotselinge dood en instorting, die zich voordeden bij jongeren en atleten van 18 tot 24 jaar.

De overheid  heeft samengewerkt met farmaceutische bedrijven, medische handelsgroepen en bedrijven om COVID-19 vaccinatiemandaten te promoten
en heeft zij samengewerkt met Silicon Valley en bedrijfsmedia om publieke gesprekken over vaccinatie en gezondheid te censureren. 

Psychologische technieken gebruikt om naleving af te dwingen.
Wanneer je onethische psychologie toepast op een bevolking, begin je echt splitsingen en verdeeldheid te zien. En dat is echt gevaarlijk omdat je ook het ‘anders zijn’ of het demoniseren van mensen aanmoedigt. We zien dus … niet alleen angst, maar ook woede ontstaan.

 Het is  dus essentieel dat u nu actie onderneemt om uw wettelijk recht en kinderen te beschermen om vrijwillig geïnformeerde vaccinatiekeuzes te maken.

 

Geen opmerkingen: