2/24/2022

Mark Rutte beklad met Hitlersnor:

Lees dit met vrije geest 

Nederland moet luchtruim, grondgebied en militaire vliegvelden vrijgeven voor bondgenoten 

WEF NAVO komt in actie voor lidstaten

"De vrede op ons continent is aan diggelen" door de Russische aanval, zegt WEF NATO -chef Jens Stoltenberg.
De NAVO stuurt meer militairen en materieel naar haar lidstaten in Oost-Europa. Het gaat om onderdelen van landmacht, luchtmacht en marine. "De paraatheid van onze troepen is verhoogd om op alle omstandigheden te kunnen reageren", laat het militaire verbond weten.

Op verzoek van Polen, de Baltische staten, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije en Roemenië heeft de NAVO de procedure in werking gesteld voor lidstaten die zich bedreigd voelen.
Dat artikel 4 uit het oprichtingsverdrag van het bondgenootschap schrijft spoedoverleg voor, waardoor leden bijvoorbeeld inlichtingen kunnen uitwisselen en elkaar steun toezeggen.
WEF NAVO Stoltenberg wil niet zeggen of NAVO-leden daadwerkelijk gevaar lopen op een Russische aanval.

Interessant om heel goed te ontleden LOL .....https://www.nu.nl/spanningen-oekraine/6186049/rutte-komende-tijd-mogelijk-meer-militaire-verplaatsingen-in-nederland.html

Verkiezingsposters met Mark Rutte in Rotterdam beklad met Hitlersnor: ‘Dit slaat nergens op’ 

,Dit slaat nergens op’’, zegt de Rotterdamse fractievoorzitter Vincent Karremans. ,,De vergelijking met de Tweede Wereldoorlog is belachelijk.
Maar ik lig er niet nachten wakker van, hoor. Er zijn nu eenmaal gekken die dit soort dingen doen.’’ Ook op andere plekken in Nederland, onder meer in Westervoort, zijn verkiezingsposters van Rutte beklad met hakenkruizen en andere nazi-uitingen. 

                             STEM NIET HOU JE STEMKAART THUIS

Geen opmerkingen: