2/18/2022

DEZE DAG IS CRUCIAAL GAAT HET VERKEREN? YES!!!

 Feb. 18, 2022
GTB 444.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD. DEZE DAG IS CRUCIAAL
GAAT HET VERKEREN?


Vandaag is de dag, dat de Khazarian Mafia zijn betaling moet doen van 3,2 biljoen dollar, gedekt door goud. Het is de laatste geloofwaardige termijn waar zij zich aan dienen te houden., die wereld is keihard.

Er zijn tekenen dat de Aziatische krediet verleners en geldschieters niet meer bereid zijn de verdere schulden( meer dan 30 biljoen te dekken.

Ook bij boeven is het een keiharde financiële wereld. Daar worden ook rode lijnen getrokken en opnieuw getrokken, maar zij zijn Niet gek.

De oorspronkelijke datum was 30 januari, 2022 die men niet kon halen.
Vergeet niet dat veel van hun geldbronnen vernietigd zijn of opgedroogd zijn.
Geen FED geld meer, en geen ongebreideld ongedekt printen van geld. Dat is voorbij. !!

Daarmee komt de U.S.A. Corp. Officieel aan zijn einde!
HET GEVOLG IS DAT DAARDOOR OOK DE G7 hun macht verliezen en gaan omvallen. het bekende Domino effect.

Ook bij de buren van de USA rommelt het. Ottowa is bezet door de truckers, die de volksarmee zijn geworden van Canada.
De Hoofdstad moet bezet blijven, het is het kardinale battlepunt van de WEF ( World Economic Forum).
Daarvoor is het nodig dat de Truckers gebackt worden door het volk.
Het leger houdt zich voor als nog afzijdig en de brandweer sluit zich nu bij de truckers aan, alsmede de boeren en zelfs begint de bevolking zich nu openlijk te verzetten, om de Truckers, (wat een spontane reactie was van het volk.) te helpen.

VERSCHILLENDE PROVINCIES HEBBEN AL DE COVID MAATREGELEN OPGEHEVEN ZOALS SASKETCHEWAN, ONTARIO, ALBERTA EN BRITISCH COLUMBIA. ANDERE PROVINCIES STAAN OP HET PUNT DE HANDDOEK IN DE RING TE GOOIEN.

De WEF POLITCI  stellen alles in het werk om verlies te voorkomen, aangezien dit de eerste domino wordt van de reeks Australië, nieuw Zeeland, en dan de rest van Europa.
Japan heeft zich al vrij gevochten en is bezig zich voor het eerst na de tweede wereldoorlog zich te bevrijden van de Rothschild Tirannie,
Vandaar dat een geld printing fabriek in Frankrijk al in brand is gestoken , waarbij achter de schermen een Japanse kolonel is gearresteerd geworden.

Prins Charles is inmiddels aangehouden, onder het mom van een lichte covid besmetting, maar vergeet niet, dat hij een drijvende motor achter het WEF beleid was.

Pfizer heeft intussen verklaard, dat het virus geen echt virus is maar een samengestelde creatie van verschillende ZIEKTEN ALS oorsprong, waarmee nu de injecties voor zijn samen gesteld .
Alle CEO’s van Big Pharma zijn nu op de vlucht geslagen, of ondergedoken., want deze covid zaak zal niet het enige zijn wat hun de kop gaat kosten......Vergeet niet de smerige dingen, die zij allemaal in die injecties hebben gestopt. Daar weten wij nog maar de helft van!!!!

HET ZIET ER ALLEMAAL VERDOMD POSITIEF UIT, MAAR VERGEET NIET DE ACHTERLIGGENDE, BUITEN ONZE WERELD LIGGENDE, INVLOEDRIJKE KRACHTEN, MAAR DAT ZIEN WIJ DAARNA WEL.
dat komt uit een heel andere complete- pandorra box .

NIET ALLES TEGELIJKERTIJD...STEP BY STEP....
GTB.


Geen opmerkingen: