2/24/2022

M. Rutte lid 33 van machtige vrijmetselaarsloge

 

 

 

 

 

 

 

 De 33e graad Vrijmetselaars verwijst naar de Gouden Eeuw, een antieke, gewelddadige en immorele wereld, die zich voor de grote zondvloed had ontwikkeld.
Het is dit tijdperk met hun wereldwijde religie het Satanisme die men door middel van de New Age en globalisme opnieuw probeert te herstellen.

Een nieuwe Gouden Eeuw onder aanvoering van de Illuminatie.
De Illuminatie zien zichzelf daarbij als de verlich
te mensen met de verborgen kennis.  

Zo langzamerhand is wel duidelijk wie er aan de touwtjes trekken op deze wereld en ook dat ze de vrijmetselarij volledig hebben geïnfiltreerd.
Via 36 zogenaamde Super Loges die via hogerhand worden aangestuurd, wordt deze wereld geregeerd en het zal niemand verbazen dat Mark Rutte en Klaas Knot (Nederlandse Centrale Bank) lid zijn van een machtige Europese Super Loge.

Het Is een belangrijk gegeven om de Nederlanders wakker te schudden.

  Volgens de schrijver van het artikel in het boek HOGE POLITICI IN DE GREEP VAN UTRAGEHEIME VRIJMETSELAARSLOGES (ISBN 9789079680702) had verwezen. Hij heeft zonder meer zaken uit dit boek overgenomen. Dit boek met uitgebreide informatie over hetzelfde onderwerp is 2018 verschenen.

Wij kenden dit boek niet en kwamen aan onze informatie via een andere website die wellicht het boek als bron heeft gebruikt. Bij de omschrijving van het boek staat onder andere het volgende:

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges
Dit boek is een uniek boekwerk met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. Het omvat nooit eerder gepubliceerde onbekende informatie, waartoe slechts een enkeling toegang heeft.
De informatie is afkomstig van vijf hoge politici. Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, de nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten.

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. Hun WEF einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd. 



Voor hen die meer willen weten over deze materie  En is dit boek
van Robin de Ruiter een absolute aanrader.

 

 

 

 

.

Geen opmerkingen: