9/11/2020

Start van NOOIT.nl voor de nederlandse bevolking - MEDICAL and ETHICA

Op vrijdag 4 september 2020 was de hoorzitting in de 2e kamer van het Nederlandse parlement over de spoedwet.
 
Ook op deze dag werd een nieuw platform gelanceerd; https://nooit.nl De opening was om 3 uur in de middag op het strand van Scheveningen. 
 
Deels omdat het kantoor te klein is om alle deelnemers te ontvangen en omdat het centrum van Den Haag vol stond met politie om demonstranten te verhinderen. 
 
Sven-Ake Hulleman sprak de menigte toe op het winderige strand.
 
 De deelnemers kregen allen een witte paraplu met het gouden schilpadlogo en een brief met kritische vragen die naar de Tweede Kamer der Staten Generaal, postbus 20018, 2500 EA Den Haag, gestuurd kan worden. 

Verder kon er nader worden kennis gemaakt met
Arno Wellens (barstmaar.eu),
Lange Frans (vlogger en rapper),
Sander Compagner (de Andere Krant),
Jordy Zwarts (Bond tegen Overheidszaken)
Elke de Klerk (arts)
en vele andere gezichten die bekend zijn van EORV 
 
Spoedgeval: oproep aan alle artsen en juristen
Aanstaande vrijdag 11 september wordt er in het midden van het land een spoedoverleg georganiseerd door en voor artsen en juristen over de gevolgen van het coronavirus en het beleid welke deze tot gevolg heeft

Georganiseerd door o.a. Elke F. de Klerk, eerder te gast in deze vodcast, zal een internationaal gezelschap van sprekers en gasten (waaronder Sven) de medische, juridische en ethische implicaties en complicaties met elkaar bespreken met als doel gezamenlijk een document op te stellen waarmee men houvast krijgt in deze onzekere tijd waarin vrijheden, óók in deze vakgebieden, ernstig onder druk staan.

Sven roept op om de brief die hij heeft opgesteld te bezorgen bij deze beroepsgroepen opdat zij samen met hun vakgenoten in beraad kunnen gaan om zowel voor u als voor zichzelf op te komen tegen de bedreiging van vrijheid en volksgezondheid.

Download de brief hier

Artsen en juristen kunnen zich aanmelden op https://www.medicalemergencydeliberation.com/

 
 
 
 
De kwaliteit van de video is slecht. Stond te ver weg voor een zuiver beeld en geluid.
 
 

 
 
 
Ik zag dat Coos van den Elsen ook een video heeft gemaakt. Deze is beter en dit is de link: https://youtu.be/MOQyQ3efiYM
 
 
Laat je stem horen! Praat met mensen, ga de straat op. Ga langs horeca. Verspreid de Andere Krant of maak zelf briefjes die mensen aanzetten om zelf onderzoek te gaan doen. 
 
Er is zo veel wat we kunnen doen.
 
 

Geen opmerkingen: