9/29/2020

Rechtszaak rond macht koning - and Robert Altier, een priester uit Minnesota .

 Foto van de Koninklijke familie. Bron: Ministerie van justitie

De leden van de Bananenmonarchie

Verbod tot toetsing aan de grondwet beschermt Oranje

Het huidige toetsingsverbod is vanuit liberaal oogpunt onhoudbaar en onwenselijk. Burgers moeten verzekerd zijn van een effectieve bescherming van hun grondwettelijke vrijheidsrechten, door er ook tegenover de wetgever een beroep op te kunnen doen.  
De rechter zou de bevoegdheid moeten hebben om in concrete gevallen te toetsen of een wet in strijd is met de vrijheidsrechten in de Grondwet

Het rechtsstatelijke instrumentarium van Nederland is dringend aan renovatie toe. 
 
Om te beginnen met de invoering van een Constitutioneel Hof en de opheffing van artikel 120 uit de Grondwet, het zogeheten ‘toetsingsverbod’ 

Het is Nederlandse rechters momenteel niet toegestaan wetten te toetsen aan de Grondwet, maar weerstand tegen dit constitutioneel toetsingsverbod is zo oud als het toetsingsverbod zelf. 

Er zijn weinig voorstellen voor staatsrechtelijke vernieuwing zó vaak voorgesteld zonder uiteindelijk werkelijkheid te worden, als het voorstel tot het afschaffen van het constitutioneel toetsingsverbod.

Johan Rudolph Thorbe-cke sprak zich al in 1848 uit tegen dit toet-singsverbod (Thorbecke 1848, 60 e.v.).De weerstand is ook actueel.

In 2010 adviseerde de Staatscommissie Grondwet het toetsingsverbod te heroverwegen (Tho-massen 2010, 47).

In 2018 adviseerde de Staatscommissie parlementair stelsel on-der leiding van Johan Remkes opnieuw om kritisch te kijken naar het toetsings-verbod (Verschoor 2018, 195 e.v.). 

Een recent wetsvoorstel met het doel het toetsingsverbod in te perken, strandde in 2018 bij de tweede lezing in de Tweede Kamer.



 Journaal rond de abdicatie van koningin Wilhelmina en inhuldiging van prinses Juliana in 1948

 4 september 1948 – Koningin Wilhelmina doet afstand van de troon 

 

 Priester Altier - De virus gekte is massahysterie en een leugen

Robert Altier, een priester uit Minnesota, zei in een preekzondag dat COVID-19 door mensen is gemaakt en in het publiek is vrijgegeven om mensen ziek te maken. Maar dit is slechts wat de media meldt over deze preek, die volop deze priester hebben aangevallen. Het gaat veel dieper. Deze priester gaat veel dieper in op deze grootste scam aller tijden. En dat kan de media niet waarderen.. 'Er is tegen ons gelogen. Er is enorm veel tegen ons gelogen ”, begon ds. Robert Altier van de kerk van St. Raphael in Crystal, Minnesota. De priester sprak bijna 20 minuten over het coronavirus en haalt uit naar de totale gekte rondom het coronavirus. Altier zei dat het virus is ontwikkeld en dat de effecten buiten proportie zijn opgeblazen. "Het wordt tijd dat we beginnen in te zien dat er tegen ons gelogen wordt", beweerde hij. "Het werk was begonnen in een laboratorium in North Carolina, daarna verscheepten ze het naar China om het werk af te maken en daarna werd het vrijgegeven zodat mensen ziek zouden worden." In zijn preek zegt hij dat hij een mogelijk COVID-19-vaccin niet zou vertrouwen en er maar één manier is hem het toe te dienen: "Als ze me arresteren, me tegenhouden en het me opdringen." Het is aan U om te oordelen. Zie ook deze PRACHTIGE preek!! 

BRON:  https://www.youtube.com/watch?v=ktKsr... CommonSenseTV - Door burgers, voor burgers! Oprecht en eerlijk onafhankelijk nieuws! https://commonsensetv.nl/

Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk,

 Het is tijd om de macht van de huidige koning in te perken

  https://www.republikeinen.nl

 

Geen opmerkingen: