11/25/2018

Rijksgenooten! Het Akkoord der Proleeten is weder vleesch noch visch voor jullie!

Het onvervreemdbare recht van een inheems volk dus ook voor u!!

EU- Rijksgenooten!
Het Akkoord der EU- Proleeten is weder vleesch noch visch voor jullie!”
De nieuwe tsunami komt alleen naar de noordelijke landen en dat is Zweden Nederland en Duitsland.
10 miljoen mensen is het max was dat Nederland aan kan op een gezonde manier
-
De grootste bedreiging voor regenten die kwaad/onbehoorlijk eigenbelang in de zin hebben is altijd de eigen bevolking. Altijd weer.
Dat hebben zij WEL geleerd van de geschiedenis. 


Vandaar dat het allemaal zo zacht en lief gelispeld wordt, dat houdt de bevolking slapend terwijl zij stukje bij beetje en iedere dag verder in het pak genaaid worden.
WANT ook de nl - EU politici speelt mee met de toekomst van NL . Ongelooflijk dat partijen als het CDA, VVD en de CU  Groen Links, d66, SP en Dierenpartij  het überhaupt in hun hoofd halen om te overwegen dit verdrag te tekenen. er zijn maar weinig landen waar het volk zich zo laat naaien.
Uw kinderen moeten levenslang voor een easy uitkering leventje werken en dit te voorzien als een "recht van de mens"?  
Daar gaan onze kinderen en kleinkinderen de wrange vruchten van plukken.

Ondertussen helpt het om de burgers dagelijks te wijzen en heel geraffineerd  (Typische keuze de Erasmusbrug) op hoezeer zij zich schuldig maken aan racisme, fascisme, homofobie, islamofobie, patriarchy, mysogynie en andere verborgen micro-aggression tegen den diversiteit waarvoor de SJW's op onze universiteiten nog een goede Nederlandse vertaling moeten ontwerpen. Alles om u in de hoek te duwen...
 -
Maar waar zijn de mensenrechten van de Europeanen? En die van de Europese kinderen? 

Lees hieronder:Objective 4 action f  – De afwezigheid van een nationaliteit van een migrant is geen enkel probleem. Het creëert enkel wat hobbels in het identificeren van de migrant als zijnde legitiem. Landen zullen deze migranten alsnog moeten opnemen en hen van basisvoorzieningen voorzien.

-

Objective 5 – "Het verbeteren, bevorderen en flexibiliseren van reguliere migratie."

Objective 7 action a – Bestaand relevant beleid kan gedwongen worden zich aan te passen aan de Sharia eisen van de instromende migranten.

Objective 7 action b – Islam wordt erkend als een religie en krijgt daardoor verregaande immuniteit en bescherming. Hun mensenrechten zullen gewaarborgd worden aan de hand van de islamitische normen en waarden.

Objective 11 action f – Aangaande de relevante wetten en/ of reglementen die dienovereenkomstig worden gewijzigd dienen te worden, verplicht dit om illegale migratie te accepteren, terwijl de bestrijding van "discriminatie" het gereedschap zal worden dat altijd in het voordeel van de migrant zal uitpakken.

Objective 15 action e – Zal gebruikt worden om Sharia-compliant Gezondheidszorg te faciliteren.

Objective 16 action c – Verzekert gezinshereniging waardoor de migratie exponentieel vergroot zal worden.

Objective 17 / 33 – Kritisch nadenken aangaande twijfelachtig gedrag van de migranten (denk bv aan Nieuwjaarsnacht in 'Keulen') wordt een probleem want dit wordt door deze Objective veroordeeld en zelfs mogelijk strafbaar(!).

Objective 17 action a – Neemt de VvMU onder vuur want migranten moeten standaard als onschuldige slachtoffers worden gezien, ook als dit niet zo is.

Objective 17 action c – Het controleren van de MSM, o.a. door censuur, want ongemakkelijke feiten omtrent migratie mogen niet langer worden gebracht, alleen het aanprijzen van de migratie als zijnde een progressief en positief iets krijgt nog ruimte. De kritische media zullen hierdoor zonder steun of fondsen komen te zitten wat e.e.a. nog verder verergerd.
 -
Objective 17 action g – Migratie wordt nu ook gepromoot in het kader van eventuele verkiezingscampagnes.

Objective 20 action i – Legt de fundatie voor Sharia bankieren.
-
In 1973 stichtten de Europese Economische Gemeenschap en de Arabische Liga de Euro-Arabische Dialoog. 
Onder het voorwendsel van een dialoog creëerden ze een politiek en wettelijke superstructuur die de gehele Euro-Arabische relatie omvat. 

Te midden van andere overeenkomsten werd ook de migratie geadresseerd als zijnde een belangrijk component van deze relatie (ER WAS AL EEN REGELING : Olie voor Migratie), dit werd geëist door de Arabische Associatie. 
Deze hele Clusterf*ck komt dus niet bepaald uit de lucht vallen. Zie hier de gehele Straatsburg resolutie:
- gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/d...

We gaan er gewoon keihard met boter en suiker in, niet meer niet minder.
-
Want over de desastreuze gevolgen voor de inheemse bevolkingen die de enorme aanwas zullen moeten gaan verstouwen wordt met geen woord gerept. 
Hoe zit het dan met hún ,,inheemse,, mensenrechten? 
Tellen die soms niet meer mee enkel en alleen omdat zij toevallig Europees zijn? 

Het is een Grondrecht voor iedereen!!! , óók vastgelegd in een UN resolutie aangaande genocide(!) 
en het onvervreemdbare recht van een inheems volk zich op haar eigen grondgebied te ontwikkelen, leven, vieren van tradities e.d. 
LEES HET (pdf-alert):
- www.un.org/en/genocideprevention/docum...
Ziet u met name Artikel II, Lid b en c.De Marrakech-pact instromers zullen allen stemrecht krijgen. 
Een uitweg hiertegen wordt nu dicht getimmerd met allerlei ondemocratische verdragen.

Maar ze weten namelijk dat als de inhoud van het pact teveel wordt belicht mensen gaan tegenstribbelen, daarom houden ze liever stil.
Bovendien is er al een Verdrag van Dublin waar geen enkel land zich aan houdt, en ook nieuwkomers niet. 
Het laatste wat wij nodig hebben is nog een handtekening zetten onder een zgn. niet-bindend verdrag.

 Video: Het vervangen van de Europese bevolking met een Afrikaanse bevolking: Dat is letterlijk wat United Nations Secretary-General António Guterres er over zegt Launch of Migration Report: Making Migration Work for All


Landen die NIET tekenen: 
USA, Australië, Bulgarije, Brazilië , Denemarken Estland, Israël Italië Japan Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Tsjechische Rep, Hongarije USA Zwitserland, Thailand, Myanmar, Laos, Vietnam, Filipijnen, Taiwan.
(Lijst is nog niet compleet. meer landen  gaan niet  tekenen in Oost-Europa en , Noord -Azië.)

Landen die WEL tekenen: 
Alle Afrikaanse, Pakistan, en India , Duitsland en zeer waarschijnlijk ook Zwitserland en in  Marokko wordt het als Marrakech geschreven. De Franse spelling dus.
en Ned. twijfelt  , NEE  hoor, Rutte en Timmerman drammen het met een fake inlegvelletjes er door heen. 
De bezem moet door Den Haag Pim Fortuyn wilde het.
Het zittende regime wil dat de mensen meer bewegen en minder eten. En reken maar dat die D66 rechters dat pact gaan gebruiken. Met alle energie die in hen ligt. Tenminste als de anarchie dan al niet uitgebroken is Tijd voor oranje vestjes .
-
Marrakech is het zeer luxe conferentie oord waar ook het wereldwijde ambtenaren volk maar al te graag vergadert of om er een laatste stempel op te zetten op een pact , een instructie die migratie uit derde wereld landen in stroomversnelling brengt en lokale autoriteit en soevereiniteit van landen finaal negeert en zwijgen oplegt met plichten en een burgeroorlog en sharia in de straten.
Voor de liefhebbers hier het hele UN Marrakesh  mondain in pdf formaat:  www.google.nl/search 
De globalisten in Engeland en Amerika zijn intussen betrapt op een geheim complot on propaganda te verspreiden via de media:
"Anonymous blows lid off huge psyop in Europe and it's funded by UK & US" www.rt.com/news/444737-uk-funded-camp...
Bron:
www.cyberguerrilla.org/blog/operation...


ps: Toch knap hoe de NPO niks laat zien over de riots in Parijs. 
Het moet wel rustig blijven op de taxfarm Holland. Worden wel steevast als relschoppers geframed.


 

Geen opmerkingen: