11/19/2018

Anti-Zwarte Piet-activisten gebruikten geweld tegen de politie.

Zwarte Piet is geen racisme
Het Sinterklaasfeest is een piekfijne traditie die op oneigenlijke gronden kapot gemaakt wordt. 


Het zal Jerry Airfryer en zijn handlangers niet vergeven worden. Want motief en intentie doen er toe. Zwarte Piet is geen racisme, want de intentie is niet racistisch. Zwarte Piet is geen racisme, want het Sinterklaasfeest heeft geen racistische motieven.

 2014- Mislukkelingen verzieken Sinterklaasintocht Gouda


De Friese martelaar van "wild geraas"; Jenny Douwes en Sven Hazelhekke

2017 Jenny Douwes werd door de media genoemd als de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld voor 240 uur taakstraf en 3 maanden cel voorwaardelijk. Jenny Douwes met 34 Friezen verhinderde drie bussen met demonstranten tegen Zwarte Piet en voorkwamen daarmee de landelijke intocht van de Sint in Dokkum te bereiken. 
Jenny Douwes, de initiatiefnemer van de blokkade op de A7, kreeg wegens opruiing een werkstraf van 240 uur en drie maanden voorwaardelijke celstraf. 

Volgens justitie nam zij het initiatief tot de blokkade van de anti-Zwarte Piet-demonstranten. Wellicht onbedoeld een gehinderd door enig maatschappelijk besef polariseerde de rechtbank met haar uitspraak voor- en tegenstanders in heel Nederland. 

Openbare reactie:
1. Agenten blokkeren snelweg om benzinedief te kunnen pakken met een onschuldige dode tot gevolg: vrijspraak.
2. Dronken pool rijdt opa, oma en tweejarig kleinkind dood: 120 uur taakstraf.
3. Jenny Douwes roept op een demonstratie te verhinderen ten behoeve van de kinderveiligheid: 240 uur taakstraf.

 -
Voor het hoger beroep is inmiddels bijna al 2 ton ingezameld.


2018- Anti-Zwarte Piet-activisten laten kinderen huilen bij Sinterklaasintocht Zaandam2018- Anti-Zwarte Piet-activistenDemonstratie tegen zwarte Piet in Eindhoven:
Die impliciet en dreigend vele kleine kinderen (en hun ouders) als racist hebben gebombardeerd. Onschuldige kleine hummers, trillend op hun benen van de zenuwen, wachtend op sinterklaas..... Weg onschuld, racisten zijn het.. onder het mom van "inclusief". Hoe krijgen ze het verzonnen? 

Links en Ascher moet zich kapot schamen. Door dit mogelijk te maken, door de gekwetsten teveel aandacht te geven, ze een podium te bieden. Veelal bij linkse talkshows.
Jerry Afriyie is maar een frontje,achter deze lieden zitten figuren als Mitchell Esajas, Voorzitter NUC en werkzaam op de UvA, en de NIDA tak van KOZP Rotterdam.
En vergeet niet de fop-wetenschapper Gloria Wekker, met haar niet-wetenschappelijke bewijzen voor het onbewezen witte koloniaal archief dat wij zogenaamd onbewust met ons meedragen, en dat het schild is waarop de SJW-ers staan.2018- Eindhoven was er helemaal klaar voor. PSV Eindhoven bedankt om deze kindertraditie te behouden. 

PSV aanhang . Jullie vertegenwoordigen de (helaas) zwijgende meerderheid. Fijne Sinterklaas gewenst, en vergeet je schoen niet te zetten en volgende keer geen  scheldpartij ervan maken. Justitie gaat de ,,wanorde,, onderzoeken, want die waakt over onze beschaving en heeft meteen een aardige afleiding, want de werkelijke problemen zijn te lastig."

-
FACEBOOK: Anti-Zwarte Piet-activisten weigeren mee te werken met de politie en gebruiken geweld tegen de politie.
"Laat me je niet tegenkomen op straat, vriend, zonder knuppel, zonder wapen. Dan zijn we gelijk." Plus daadwerkelijk fysiek geweld.
 Waarom zond de NOS deze beelden niet uit?
-
Om de totale hysterie nog even aan te geven :

Hilversumse lunchroom getreiterd door anti-pietactivisten
-

Vader van door anti pieten bedreigd meisje! Laat mijn vrouw en kind met rust!
-

Sinterklaas is niet dood, zwarte piet gaat ook niet dood.
Uiteindelijk gaan de deugers en de jankerts verliezen doordat zij voortdurend
hun hand overspelen en steeds meer mensen dat getreiter zat worden.


Het is maar een klein groepje kanslozen die treiteren, gestuurd door de media,
die het hardste schreeuwen.
Na afgelopen weekend kun je enkel maar vaststellen dat het nu pas gaat beginnen. De geest is meer dan uit de fles en de
elite slaat steeds wilder om zich heen. It giet oan!

 


HET GEHEIM VAN DE ZWARTE SINTERKLAZEN

VERSLAG VAN EEN ONDERZOEK NAAR EEN OEROUDE EUROPESE RITE Sint en Piet in een breder perspectief. (De verzwegen waarheid die u nooit achter Sint Nicolaas had gezocht). 

WILD GERAAS is een documentaire naar de boeken ZWARTE SINTERKLAZEN, 'over Pieten en ander heidens volk' (2014) en WILD GERAAS, 'mijn wonderlijke reizen met Sinterklaas en kerstman' (2010) van Arnold-Jan Scheer.
Deze geheel onafhankelijke 52 minuten durende documentaire van Scheer ('Showroom’, 'Paradijsvogels') en Roy Dames (o.a. 'Foute Vrienden'), waarvoor gedurende 20 jaar gefilmd is in meer dan 10 Europese landen, is een zoektocht naar de oorsprong van het Sinterklaasfeest en toont verbanden aan tot in Azië en Afrika. 

http://wildgeraasdefilm.nl  Het Amerikaanse ABC News zond in 2009 beelden van WILD GERAAS uit en de Nederlandse editie van National Geographic Magazine publiceerde in 2014 een artikel over het Amelandse Sinterklaasfeest van hand van Scheer.

Het hoofd programma-aankoop van de NPO vond de inhoud van de film een eye opener die belangrijk nieuw inzicht geeft waarvan de rest van Nederland kennis moet nemen. In de film komen historici, een historisch letterkundige, een Afrikaniste en een Sinterklaaskenner van de stichting Sint Nicolaas Comité aan het woord. Er is gebruik gemaakt van de kennis van cultureel antropologen, etnologen en een Indo Europees taalwetenschapper.

Supervising editor Jelle Redeker deed de montage voor Gouden Kalf winnende films.
On-line editor Jurrian Bevelander.
Geluidsontwerp Wiebe de Boer. 

DVD bestellen of online bekijken: www.wildgeraasdefilm.nl
Het boek Zwarte Sinterklazen via: info@papierentijger.org

Geen opmerkingen: