9/13/2024

Lees het artikel met een positieve instelling: With a positive attitude:

 - In 5 years the gold price has risen by 1000 euros,

this means that the Fiat Money has been devalued. Because the Gold supply remains constant compared to creating unlimited money out of thin air.

 BREAKING! NESARA's announcement of September 11, 2024 has been prevented by sabotage from the latter elite: military operations are now in full swing to defeat this cabal!

https://gazetteller.com/breaking-nesaras-september-11-2024-announcement-stopped-by-elite-sabotage-military-operations-now-in-full-swing-to-take-down-the-cabal/
 

 -  In 5 jaar tijd is de Goudprijs met 1000 euro gestegen,

dit betekend dat het Fiat Geld ontwaard is. Want de Goud voorraad blijft constant in vergelijking tot het onbeperkt Geld uit het niets creëren.

 



Het leger heeft ook proefdraaien van de aankondiging gedaan, om ervoor te zorgen dat alle systemen werken. De technologie is gereed, het door goud gedekte financiële systeem is ingesteld en meer dan 200 banken wereldwijd zijn bereid om de schakelaar om te zetten zodra het woord wordt gegeven. We hebben het over de grootste militaire operatie in de geschiedenis, die zich vlak onder onze neus afspeelt, en het leidt allemaal tot NESARA.

Dit is wat u moet begrijpen: de angst van de cabal is voelbaar.


Ze weten dat hun tijd erop zit en ze gooien er alles in wat ze hebben. Van het online inzetten van desinformatieagenten tot het omkopen van belangrijke functionarissen, ze trekken alles uit de kast.
Ze hebben zelfs geprobeerd de militaire aanvoerlijnen te verstoren, in de hoop de voorbereidingen te vertragen. Maar deze stappen stellen het onvermijdelijke alleen maar uit.

De waarheid is dat NESARA een tikkende tijdbom is voor de cabal, en elke dag komt het dichterbij om af te gaan. We zijn voorbij het punt van geen terugkeer.
De voorbereidingen van het leger zijn bijna voltooid, en met elk uur dat verstrijkt, verzwakt hun greep op de macht.

Mensen praten over financiële systemen die klaar zijn, maar laten we eerlijk zijn: de cabal heeft eeuwenlang rijkdom weggesluisd, en NESARA gaat over het terugwinnen van die gestolen overvloed.
We hebben het over biljoenen, niet alleen van de aarde, maar ook van galactische bondgenoten die deze operatie in stilte hebben gefinancierd.

Maar waarom 11 september? De datum werd bewust gekozen als een symbolische herovering van een van de donkerste momenten in de recente geschiedenis: een dag waarop de 9/11 wreedheid van de cabal werd blootgelegd.

Het aankondigen van NESARA op die datum was ook bedoeld als de ultieme daad van verzet, een statement dat we niet langer gemanipuleerd of gecontroleerd zullen worden.
De vertraging is frustrerend, maar het bewijst ook één ding: de cabal is bang. Ze raken door hun opties heen en hun last-minute spelletjes zijn niets meer dan de laatste stuiptrekkingen van een regime dat weet dat zijn dagen geteld zijn.


Vanaf vandaag, 13 september 2024, hergroepeert het leger zich en gaat het met hernieuwde vastberadenheid verder. Ze naderen de laatste cabal-holdouts en ontmantelen hun netwerken stukje bij beetje.

De voorbereiding is niet alleen fysiek; het is psychologische oorlogsvoering op zijn best. Ze ondermijnen het vertrouwen van de cabal, snijden hun middelen af en zorgen ervoor dat wanneer NESARA eindelijk wordt aangekondigd, het de laatste spijker in de doodskist van de oude wereldorde zal zijn.

Blijf dus waakzaam. Dit is geen tijd voor zelfgenoegzaamheid of twijfel.


NESARA is niet alleen een mogelijkheid; het is een zekerheid, een belofte die niet gebroken kan worden.
Het leger is er klaar voor, de fondsen zijn veilig en de patriotten zijn in positie.
Als de aankondiging uiteindelijk komt, zal het niet alleen het begin zijn van een nieuw tijdperk; het zal ook het einde zijn van een tijdperk van leugens en corruptie dat de mensheid al veel te lang in slavernij heeft gehouden.

De cabal heeft ons misschien vertraagd, maar ze hebben ons niet tegengehouden. NESARA komt eraan, en er is niets dat ze nu nog kunnen doen om dat te veranderen.

Geen opmerkingen: