3/24/2024

Mooi kadootje van een klokkenluider 🤗

 Je spullen via Marktplaats verkopen? Vanaf dit bedrag moet je dit aan de belastingdienst melden

TROTS OP ONZE KLOKKENLUIDERS 🫂🤗


Zonder deze hadden we niet zoveel info gekregen ...

MIJN DANK  EN RESPECT OOK AAN ALLE OVERLEDEN KLOKKENLUIDERS

Hier komt een mooi cadeautje van een klokkenluider wat de brave burgers allang weten ! 🤗

Oud-belastinginspecteur doet boekje open: 

‘We worden allemaal belazerd’

Tot grote verbazing van de overheid heeft de voormalige hoofdinspecteur van de Belastingdienst, Wilma Berhout (67), ervoor gekozen om de sluier op te lichten over wat er zich werkelijk afspeelt binnen de belastingdienst. 

Ze beweert ze dat zowel burgers als ambtenaren ernstig worden benadeeld.

Belastingdienst

In een opmerkelijke onthulling heeft mevrouw  Berkhout, na drie decennia bij de Belastingdienst, binnengeharkt en besloten het stilzwijgen te doorbreken tegenover het Algemeen Dagblad.

Haar voorspelling van problemen binnen de dienst blijkt nu werkelijkheid, en ze is vastbesloten haar verhaal te delen met het publiek.

De Belastingdienst, was ooit een vlekkeloos werkende en klantvriendelijke organisatie, heeft in recente jaren een ingrijpende transformatie ondergaan.
Deze verandering heeft geleid tot een verschuiving van efficiëntie naar complexiteit en bureaucratische processen, waarbij vooraf bepaalde resultaten plots de boventoon voeren.

Deze ontwikkeling werpt de vraag op: wat ging er precies mis?

”Heel lang niets. Het liep goed, de dienst was klantgericht. Ik voelde me als een vis in het geld water.

Toen werd alles opgeknipt, complex, bureaucratisch.


De Belastingdienst moest ineens ook toeslagen gaan uitkeren. Dat druist in tegen het karakter van mensen die er werken: geld weggeven in plaats van incasseren.Het werd de belastingdienst door de strot geduwd. Met alle gevolgen van dien.

Een goed voorbeeld hiervan is de toeslagenaffaire. De onderliggende fout ?( crimineel gedrag !!) is dat de overheid de hardwerkende burgers met wantrouwen ging bekijken.

Er wordt op hypes gereageerd. Werken is in dit land bijna uitbuiting geworden. De ‘handige Harries’ ontwijken belasting en liggen op het strand.

En dat werd en wordt gefaciliteerd door mijn beroepsgroep.

Toen ik bij de Belastingdienst vertrok, werd ik benaderd door belastingconsultants: wil je bij ons komen?

Nee! Die mensen maken de kloof tussen arm en rijk alleen maar groter. 

En de rijken moeten zo min mogelijk belasting betalen!

Dat is de belasting insteek en daarvan word ik misselijk.

 https://sgxl.nl/oud-belastinginspecteur-doet-boekje-open-we-worden-allemaal-belazerd/

-

Dit alles dient een semi-geheime kliek van globalisten die uit zijn op één wereldregering onder de Verenigde Naties, een wereldleger door uitbreiding van de NAVO, de Wereldbank/contant geld en een slaafse bevolking met microchips.

De samenzweerders zijn een groep bankiers, zakenlieden, politici, media-eigenaren/persoonlijkheden, Illuminati-families en elites van geheime genootschappen.

Ze implementeren hun macht via de voertuigen van de Vrijmetselarij, de Bilderberg Groep, Bohemian Grove, Skull and Bones, de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie en het Comité van 300, om er maar een paar te noemen.

Hun smerige agenda voor wereldbestuur staat bij elites van geheime genootschappen en Illuminati-families al eeuwenlang bekend als ‘Het Grote Werk’, hoewel er tegenwoordig politiek naar wordt verwezen als ‘De Nieuwe Wereldorde’.  ( WEF)


Geen opmerkingen: