3/21/2024

Bestaan er nog militairen met werkende hersencellen?

 Ik wil bij deze van de gelegenheid gebruik maken om U er aan te herinneren dat zowel koning Willem Shell als Mark Rutte destijds op de hoogte waren dat Oekraine die Russische pijplijn met (heel) goedkoop gas op ging blazen.. (stond heeel klein in de krant) 


En vlak daarna boekte Shell historische winsten!  Willem is, naast koning, namelijk ook grootaandeelhouder bij (WEF) Shell (ooit 'Koninklijke Shell' ).
Enfin : U moest koud douchen..
anderen werden koud begraven..

Ik denk dat militairen zouden moeten eisen dat Willem de (stiekeme) Zwijger zijn militaire pak uit moet doen..
De vader van Willem moest ook ooit afstand doen van zijn militaire outfit.. nadat bekend werd dat hij de boel grootschalig bedonderd had (Lockheat-affaire).. waarvoor U en ik, overigens, decennia voor achter de tralies zouden verdwijnen.. als we het gore lef gehad zouden hebben..

Zo vader, zo zoon..?

en Willems pappie was ooit zelfs officieel lid van de partij van Hitler en zat bij de SS.. en trouwde daarna een Nederlandse prinses..
De vader van Willem z'n prinses werd, op zijn beurt, beschuldigd van medewerking aan het uit-vliegtuig-gooien-van-mensen-boven-de-oceaan..

Zo vader, zo dochter..?

Met haar 'in naam van Nederland'-promotie van de monopoliserende digitale munt (CBDC) probeert ze U en mij, samen met alle andere medemensen, onder de bus te gooien.. incluis alle militairen,.. en hun familie..

Allemaal uit naam van het WEF .. geleid door joodse bankier Schwab en joodse vaccinatie/depopulatie-expert Harari en hun WHO-vaccinatieuitvoeringsburo..
Maxima zoent leraar Schwab op de wangen want ze zat in zijn 'young-worldleaders' -klas samen met Kaag en Rutte, Macron, Trudeau etc. .. allemaal promoters van dat experimentele vaccin dat hoog nodig is want de mensvervangende robots zijn bijna klaar ..dat vaccin waar geen kritiek op mocht komen, zelfs joodse Zuckerberg censureerde lustig mee..


Oja.., militairen worden nooit door de koning betaald, maar worden betaald door Het Volk, van opgehoest belastinggeld.. met als doel om Het Volk te beschermen.. zelfs tegen een koning die meent dat tie keizer is.. en meent dat tie ('in-naam-van-alle-onderdanen) een land kan steunen waar de jood Zelinsky 11 politieke partijen verbood.. om zijn versie van 'democratie' te kunnen laten gelden.

Nog ff en onze stoere druiloren laten zich verleiden om met een geel Shell embleem op hun groene pak rond te gaan knallen voor 'winst' na wat genereuze donatie's van Shell of van (WEF)'Engeland'? (alwaar Shell nu 50x zoveel belasting afdraagt dan in Nederland) Onze staatskas heeft pech? .. offe.. werden we vakkundig leeggeruimd ?

Oekraine is business.. en men gaat daar over lijken en men wil maar niet over vrede praten want men wil een oorlogseconomie om alles aan gort te kunnen knallen om 'build-back-better' te bouwen (met 5G-controle steden en mensvervangende robots en honden met gezichtsherkenning en 'n gun op de rug, American style)
De joodse 'uitverkorenen' zijn dol op business, ..

.. en onder Gaza zit een immense gasbel.. en nietjoden zijn geen menselijke wezens (staat letter-lijk zo in de Talmud, het joodse heilig boek)

En de lijken vol dadersporen.. vallen overal uit de kast..

Quote van koning Shell : - veel van deze mensen gaan het niet overleven-
--

Bestaan er nog militairen met werkende hersencellen?..


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2090563581/koning-bezoekt-nederlandse-militairen-en-oekraiense-rekruten-veel-van-deze-mensen-gaan-het-niet-overleven

 


Forwarded from Alfred Hendriks

 

 

 

 

Geen opmerkingen: