3/14/2023

PRIKMOORD MET VOORBEDACHTE RADE

  Het doel van de vaccins is GENOCIDE en daar zijn de WEF bende handlangers / regeringen perfect in geslaagd.
Angst aanjagen voor een griep > vaccins implementeren > Overlijden van de mensen wordt per jaar groter. HET GEWENSTE WEF RESULTAAT= MOORD MET VOORBEDACHTE RADE.
Er is genoeg touw in de wereld om al de schoften op te hangen.

WEF PRIK paniek als Neurenberg 2.0 proces voor “misdaden tegen de mensheid” werkelijkheid wordt

Onze folteraars en kwelgeesten willen dat we dit en nog veel meer vergeten.
Maar miljoenen zijn niet bereid – om niet te zeggen niet in staat – om dat te doen.
Maar dat zal niet gebeuren. We kennen hun spel. En we zijn beter dan ooit voorbereid om hen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden.

En we zullen nooit vergeten hoeveel leed de elite – en degenen die hun bevelen uitvoerden – onze ouderen in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen heeft aangedaan.
Verwaarloosd, opgesloten, verstoken van het zien van dierbaren, denkend dat ze in de steek gelaten waren, velen kregen niet de behandeling die ze nodig hadden, onnodig en gevaarlijk geïnjecteerd met een giftige experimentele injectie, velen geëuthanaseerd met morfine en Midazolam (zoals gebruikt om ter dood veroordeelden in sommige staten van de VS te executeren)
allemaal onder het mom van preventie van een ziekte waarvan het bestaan nooit is bewezen.

Duizenden werden op wrede wijze vermoord tijdens “zorg”-programma’s voor het levenseinde en hun sterfgevallen werden afgeschreven als “Covid”-sterfgevallen door ziekenhuizen die vastbesloten waren hun winsten te maximaliseren.

 

Er worden voorbereidingen getroffen voor processen voor misdaden tegen de mensheid bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, volgens een insider van het ICC... 

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar voor de meerderheid een hel gemaakt, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd. Nu onze mishandelaars in het nauw zijn gedreven, worden ze gedwongen hun leugens toe te geven. En ze willen dat wij hen vergeven en vergeten.

Maar dat gaat niet gebeuren. Echt niet. De mensen worden wakker. En omdat ze wakker worden en beseffen dat de nachtmerrie van de afgelopen drie jaar opzettelijk is gecreëerd door de globalistische elite, staan de mensen op en eisen ze gerechtigheid.

Dit heeft ertoe geleid dat de elite begrijpt dat zij een paar van haar eigen mensen onder de bus moet gooien om de massa tevreden te stellen.
En hoewel het verheugend zal zijn om hoofdrolspelers van de Covid plandemie te zien terechtstaan op beschuldiging van misdaden tegen de mensheid, is het goed om in gedachten te houden dat we dit al eerder hebben meegemaakt toen de nazi-leiders van het Derde Rijk in Neurenberg werden berecht.

In totaal werden  toen199 beklaagden berecht, 161 veroordeeld en 37 ter dood veroordeeld wegens misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden.
Maar de dood van deze hoofdrolspelers van het Derde Rijk betekende niet het einde van het nazisme. Het was gewoon een list voor de elite om de controle te behouden.

Uiteindelijk hebben de nazi’s het gewoon opnieuw geprobeerd onder een nieuwe vermomming.

Gezien de mislukkingen van Neurenberg moeten we leren van de geschiedenis en ervoor zorgen dat deze keer de echte misdadigers ter verantwoording worden geroepen voor misdaden tegen de mensheid. Het bewijs voor een veroordeling is er al.
 
 Wij hebben onze zaak tegen onze misbruikers methodisch opgebouwd, dossiers aangelegd van hun misstappen en bekentenissen, sinds zij zo arrogant werden te denken dat zij ons onze vrijheden konden ontnemen en het hele menselijke ras konden onderwerpen
Gezien de mislukkingen van Neurenberg moeten we leren van de geschiedenis en ervoor zorgen dat deze keer de echte misdadigers ter verantwoording worden geroepen voor misdaden tegen de mensheid. Het bewijs voor een veroordeling is er al. 

De sleutelfiguren van het globalistische establishment zullen worden geofferd op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun misdaden in hun mislukte Covid plandemie van de wefs , schrijft Newspunch.



Geen opmerkingen: