3/27/2023

Ben voorzichtig met het consumeren van zuivelproducten

 Ben voorzichtig  met het consumeren van zuivelproducten 

Melkveehouders in Australië worden gedwongen gevaarlijke mRNA-vaccins met spike-eiwitten in te spuiten bij vee, alleen maar om hun bedrijf te kunnen voortzetten.
Net als bij mensen veroorzaken de injecties bij veel dieren ernstige reacties en een groot percentage van hen sterft onmiddellijk.

Analisten beschouwen de verplichte vaccinatie van koeien als een directe aanval op de voedselvoorziening. Velen van hen vragen zich af of de melk en andere bijproducten het spike-eiwit kunnen bevatten dat de dieren daadwerkelijk heeft geschaad.

“Het DNA van de melkveestapel is veranderd.
Melk wordt veranderd en u consumeert het. Boter, yoghurt, kaas en vlees zijn veranderd.
Zullen kip en ander vlees de volgende zijn?”
zei Principia Scientific International (PSI), een legaal geregistreerd bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat is opgericht voor liefdadigheidsdoeleinden, in een verklaring op haar website.

Volgens het bedrijf moet iedereen even voorzichtig zijn met het consumeren van zuivelproducten en rundvleesproducten zoals hamburgers.
PSI stelde verder voor hun eigen voedsel te verbouwen en kuddes te ontwikkelen die privé zijn, niet gemerkt en nooit gevaccineerd.

“Tijd om een gemeenschappelijke landbouwvereniging op te richten met aangesloten boeren die geen deel uitmaken van het systeem, kuddes of dieren hebben die niet geprikt of gemerkt zijn, zodat een gemeenschap van particulieren consumenten kan zijn van biologisch geproduceerd vee,” voegde het eraan toe.

 

Geen opmerkingen: