5/26/2021

Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins

In een wereld waar waarheden worden gemanipuleerd is kennis  belangrijk

Super paramagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles bloot.

                                                       5G dummies

Als u een van de recente video’s hebt gezien van magneten die aan de armen van mensen kleven nadat ze zijn ingeënt, vraagt u zich misschien af: zitten er magnetische nanodeeltjes in die vaccins?

Een studie gepubliceerd in de National Library of Medicine in 2014 bewijst dat “superparamagnetische nanodeeltjes” met succes in het lichaam worden afgeleverd via vaccins, en eenmaal in het lichaam kunnen ze worden gebruikt om DNA in cellen te injecteren, waardoor hun genetica wordt veranderd. 

De studie is getiteld Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine, bericht naturalnews.com.

Er staat:

Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes (SPION’s) om genen af te leveren via magnetofectie toont veelbelovend aan in het verbeteren van de efficiëntie van genenafgifte zowel in vitro als in vivo… Polyethyleenimine werd gekozen om het oppervlak van SPION’s te modificeren om de afgifte van plasmide DNA in zoogdiercellen te helpen vanwege de uitgebreide buffercapaciteit van het polymeer door het “protonen spons” effect.

Een tweede studie, eveneens gepubliceerd in PubMed / National Library of Medicine, stelt dat superparamagnetische nanodeeltjes in hersencellen kunnen worden gebracht door het gebruik van externe magneten.

Die studie is getiteld Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity.

Uit de studie bleek dat externe magneten in staat waren SPION’s te sturen om genetisch materiaal (DNA) in de cellen van ratten te injecteren.
Dit betekent dat externe magnetische velden kunnen worden gebruikt om “magnetofection” te veroorzaken, d.w.z. het veranderen van DNA met behulp van externe magnetische velden in combinatie met speciale nanodeeltjes die worden geïnjecteerd.

 Wat dit ons vertelt is cruciaal om te begrijpen: vaccinwetenschappers experimenteren al vele jaren met magnetische nanodeeltjes, en zij hebben al technieken ontwikkeld om vaccininjecties te gebruiken om nanodeeltjes in de hersenen af te leveren, waardoor deze kunnen worden gecontroleerd door externe magnetische velden.

 

Ondertussen  bereidt de Britse regering zich voor op een vaccinatie dood-golf.

Het Coronavirus-vaccin van de farmaceutische gigant Pfizer bevat gevaarlijke nanodeeltjes en kan bij toediening tot de dood leiden. Je ziet  steeds meer de berichten overal op het nieuws: het nieuwe Coronavirus-vaccin van Pfizer moet worden opgeslagen bij -70°C (-94°F), wat veel kouder is dan de Noordpool. Als het niet bij deze temperatuur wordt opgeslagen, beginnen de ingrediënten ervan te ontbinden en kan het niet werken, schrijft auteur Anna Maria August op Anonymousnews.

Het Pfizer’s Covid-19 vaccin is dus potentieel dodelijk. En de bijwerkingen veroorzaakt door mRNA Coronavirus-vaccins zijn zo wijdverspreid dat de Britse regering onlangs heeft toegegeven dat zij een enorme golf van “neveneffecten” / bijwerkingen van het Coronavirusvaccin verwacht.

En matúúrlijk is elke “regering” op de hoogte van het gevaar van dit vaccin, waarom denkt u dat ze dit vaccin z.s.m. willen laten inspuiten bij ouderen , chronisch zieken en mensen in verpleeghuizen ?

 Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”

 


Volgens de fabrikant, Cayman Chemical Company in hun dossier bij de Occupational Safety and Health Administration (OSHA), veroorzaakt deze chemische stof “Acute Toxiciteit”, “Fataal in contact met de huid”.

Dan komt het veiligheidsinformatieblad met nadelige effecten/waarschuwingen voor SM-102. Bijvoorbeeld:

“Verdacht van het veroorzaken van kanker. Wordt ervan verdacht de vruchtbaarheid of het ongeboren kind te schaden. Veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en de ademhalingswegen bij langdurige of herhaalde blootstelling. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen”.

 

De experts en autoriteiten zullen ons verzekeren dat SM-102 veilig is. Ze zullen zeggen dat er slechts minuscule hoeveelheden worden geïnjecteerd. Ze zullen zeggen dat de klinische testen van het vaccin geen problemen aan het licht brachten. Ze zullen steeds weer herhalen, zoals ze altijd doen: “veilig en effectief”.

Het volledige informatieblad van het Ministerie van Volksgezondheid van Connecticut, met een lijst van de ingrediënten, kan rechtstreeks worden gedownload van de website van de overheid van Connecticut, hier (hier gearchiveerd).

 
Het volledige veiligheidsblad met materiaalgegevens van chemische stof “SM-102” kan HIER van de website van de Cayman Chemical Company worden gedownload hier (hier gearchiveerd).

De Corona-vaccinhoax : dat zijn injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden 

 

Geen opmerkingen: