5/07/2021

Dat krijg je als van NL een dictatuur maakt zonder enig historisch benul.

      DE NAZIROOTS VAN DE EU POLITIEK

In 1942 maakten de nazi’s plannen over de manier
waarop ze Europa na de oorlog wilden gaan besturen: 
 

Dat krijg  je  als je van NL een  NAZI- dictatuur maakt 

De  EU- vice-premier is niet gecharmeerd van de spotprent van de cartoonist Marijn.

 De EU- Minister van Volkgsgezondheid Hugo de Jonge valt de lokale krant De Limburger aan, omdat de publicatie afgelopen donderdag een spotprent afdrukte waarin Hugo de Jonge figureert als een officier van het nazi-regime.

Maar in plaats van dat hij Joodse Nederlanders uitlegt dat zij een zogeheten Jodenster moeten dragen, drukt De Jonge inwoners op het hart om een negatieve coronatest “te allen tijde, digitaal dan wel analoog, bij u te dragen.” 

 

Er is een groot gedeelte Nederlanders zonder enig historisch benul.

21-25 Juni 1938, Walter Hallstein maakt deel uit van de officiële onderhandelingen tussen Nazi Duitsland en het fascistische Italië.

Januari 1939,Walter  Hallstein geeft zijn historische speech waarin hij in detail uitleg geeft over de legale structuur van het nieuwe Europa onder Nazi/IG Farben bewind  en alles ten dienste van het bedrijfs pharma- kartel.

 1950-1957, Walter Hallstein was het politieke meesterbrein tijdens de onderhandelingen die uiteindelijk leidden tot het Verdragen van Rome en vervolgens de oprichting van de EU.  

 

Op Twitter laat de EU- CDA’er  Hugo de Jong zich niet onbetuigd: “Laten we gewoon stoppen met ongepaste en onsmakelijke WOII-vergelijkingen.
Het doet nooit recht aan het nu, en al helemaal nooit aan het verleden.” Meer dan 1.500 mensen betuigen via retweets en likes steun aan de bewindsman.

Dat krijg je vanzelf als je van NL een nazi-  dictatuur wil maken

 

Er is een groot gedeelte Nederlanders zonder enig historisch benul.


                            DE NAZIROOTS VAN DE EU  

 

                               Die nazi roots der EU

                  DR. Rath Aufruf an die Europaer

 

Geen opmerkingen: