2/09/2019

STOP - DIE-AANDACHT.... zucht

Over naar het prachtige plakje Grou in Friesland, waar ieder jaar in februari Sint Piter aankom. Piter is de broer van Klaas.

  warzone
LVE: Broer van Sinterklaas komt aan in Friesland. KOZP - Kick Out -Zwarte Piet mag demonstreren in weiland van de nuchtere Friezen. wat net bemest was. 


Boeroepen, in een weiland in de stank van koeienmest tegen iets te  protesteren wat niet eens om hunzelf gaat.
Moest Jeffrey Affriye soms werken of was het te ver fietsen?
Quinsey Gario ook in geen velden of wegen te bekennen. Zo wordt het natuurlijk nooit wat met die diversiteit als je blanken het vuile werk laat opknappen. Lijkt wel de nieuwe vorm van slavernij. 

onder de 'aanvoering' van ene Joyce Beukema op haar sneeuwwitte laarsjes: ,Ik ben blij dat wij ons geluid hebben kunnen laten horen' zegt ze als ze door een roeptoetertje tegen de wind in heeft staan raaskallen! ,,Hoor de wind waait door de bomen" Hiddema vs Groothuizen D66 <>Waarbij hij zei: ' aanzetten tot geweld..."
 
En hoe het nu precies zit met Onze Eeuwenoude Rituelen het Kinderfeest , hier fout omschreven , op Wiki.  

Conclusie: Sint Pieter is niet verzonnen om van het voorjaarsfeest af te geraken.
Het feest bestond al zo'n vier eeuwen lang voordat Noord-Europese gebieden gekerstend werden.

Het voorjaarsfeest is nooit uit gebruik geraakt. Het word nog steeds op meerdere plaatsen in Nederland gevierd, al dan niet op andere datums.

Conclusie: hoewel de wijze waarop het feest gevierd word door de tijd heen gewijzigd is, kan niet gezegd worden dat het feest is afgeschaft en vervangen door Sint Piter zijn feestje. Die bewering is onwaar.

Feit: zowel Sint Piter, alsook het voorjaarsfeest, behoren tot het immaterieel erfgoed van Nederland.

Conclusie: KOZP en links wilen de Nederlandse cultuur kapot maken. Omdat het een Nederlandse cultuur is. Omdat het een cultuur van blanke mensen is. Omdat zij blanke mensen haten 


(Maar niet zoveel dat ze blanke ,usefull idiote, uitsluiten; nee, die misbruiken ze graag om hun doel te bereiken en pas daarna worden ze gedumpt, beschimpt en ook buitengesloten.)
Tja, ze hadden toch beter na de lagere school mogen doorleren.


Slotconclusie:
KOZP is een (anti-wit) racistische organisatie.
KOZP activisten zijn anti-witte racisten.
 

En, zoals we in 010 zagen, het zijn racisten die met het niet naleven van met gemeente en politie gemaakte afspraken, met geweld, met het aanjagen van angst en vrees proberen blanke Nederlanders ertoe te brengen het feest, dat immaterieel erfgoed is(!)), niet meer te vieren en af te schaffen.

Voor dat laatste is een woord: terreur!


Aangifte doen tegen de terreur en het racisme van KOZP heeft geen zin. De huidige situatie in NL is dusdanig dat racisme tegen blanke autochtone NLers, en hun immaterieel erfgoed, niet erkend word. 

Regering, politiek, gemeenten, politie en anti discriminatiebureaus gaan ervan uit dat wie blank is, niet gediscrimineerd kan worden OMDAT hij/zij blank is!

MAAR  KOZP discrimineert. 
Zij maken zich schuldig aan discriminatie op grond van geloof: christianofobie.

Gemeenten, politiek, regering en antidiscriminatie bureaus echter erkennen christianofobie niet.
Je ziet  het ook niet terug in hun jaarrapportages. 


Zoek bijvoorbeeld die van 2017 van RADAR maar op; alleen cijfers over islamofobie zijn erin opgenomen, die van christianofobie houden ze niet bij, en cijfers over anti-semitisme hebben ze uit hun jaarrapportages gehaald en komen er niet meer in voor. 
Mensen vermoorden omdat ze blank zijn vind onze regering unaniem ook prima, is geen genocide heur.

Maar, het zijn vooral de Nederlanders zelf die hun tradities niet koesteren. Als NLers iets willen doen tegen de terreur, het anti-wit racisme en de christianofobie van KOZP, dan zullen dat zelf moeten doen.
**Ehmmm... tegendemonstraties in december ??? **


Diverse buitenlandse kranten en media schrijven over christianofobie.  www.meforum.org/7243/turkey-turns-on-...
 
Dit is echt de volledige demasqué van de NOS...Parijs brandt, VOLKOMEN genegeerd door de NOS, maar het protest tegen aankomst Swarte Pyt in Grou pakken ze wel op…
 De NOS is niet neutraal. Het is gewoon politiek bedrijven. Het protest tegen de aankomst van Sint-Piter en zijn knecht Swarte Pyt in het Friese dorp Grou is VREEDZAAM verlopen. 
Over genocide hoor je ze echter nooit, en dat terwijl hun linkse broeders (Hitler, Stalin, Mao, Kok, Pol Pot, Rosenmöller etc) dat altijd hebben toegejuicht. 

Vreemd toch? Nee hoor!!
Voor degenen die niets over de "Deagel-lijst" hebben gehoord, voor de gewenste NWO-daling van de bevolkingscijfers - hier is de website Deagel.com
 

Geen opmerkingen: