2/06/2019

Het wachtgeld is op> PVVer ziet het licht Islam

Hahahahha: You can check out any time you like, But you can never leave!'

Wat voor hem nog ff een gewoon een soort Arabisch boeddhisme stunt is, en hoe hij voortaan zou moeten leven met de meermaals door Matthijs opgepushte schaamte voor zijn uitspraken tegen de islam in het verleden.
Maar wat een lol, de onderontwikkelde protestant meneer doet alles voor een verdienmodel als ie maar niet hoeft te werken, want Joram van Klaveren kan met deze geweldige marketingtruc-weer een spaarbank buffer aanleggen.
Boekjes verkopen
fijn cashen ook bij linkse talkshows aanschuiven om de PVV na te trappen.
Geert Wilders weer blij met Jorammed van Klaveren... dit gaat hem extra stemmen opleveren.

Joram van Klaveren maakte gisteren bekend zich tehebben bekeerd tot de islam. Van Klaveren was jarenlang PVV’er en toen kritisch over de islam, maar is radicaal van gedachten veranderd. 
Na een 2de mislukte poging om met een eigen rechts-populistische partij in de Kamer te komen, begon hij met het maken van een anti-islamboek. 
Tijdens zijn onderzoek veranderde Van Klaveren en beschouwt hij Mohammed nu als zijn profeet en daarmee is de voormalig vertrouweling van Wilders nu naar eigen zeggen ‘de facto moslim’. Van Klaveren zit aan tafel >bij het  orgasme voor links Nederland nog ff  KASSA!  want de turk maakt gehakt van Van Klaveren... Heerlijk...

Wijs u er op, dat deze nietsnut zijn politieke carrière is begonnen bij de VVD. Iets wat hij niet graag verteld.
Pvv was pas zijn tweede baantje.
Echte mafklappers komen meest bij de VVD vandaan. Nou bij deze precies hetzelfde. Overeenkomst. De VVD.

Politiek is een hoefijzer. Uiterst links en uiterst rechts doen dezelfde dingen. 
Godsdienst, welke dan ook, zit steeds op een dan die twee uitersten. Al kun je zeggen dat deze meneer de mentale stabiliteit van een knikker heeft.


Geen opmerkingen: