2/06/2019

Godsdienstvrijheid eindigt! Red De Vagina

De vagina is niet het epicentrum van eer, noch een politieke speelbal!
stop de genitale verminking
 
Het Feminisme in optima forma.
 

FEMMES FOR FREEDOM  doet aangifte tegen het bestuur van de Haagse haathut.
De druppel was hun aanmoediging van genitale verminking bij vrouwen in een serie videocursussen. 

En Shirin pakt door: ze eist dat burgemeester Krikke gaat handhaven op het gewelddadige gedachtengoed van de moskee. "Het track record van de moskee laat zien dat deze video’s en uitspraken geen losstaande incidenten zijn, maar een consequent gevaarlijk patroon", aldus de oproep van Femmes for Freedom

Femmes for Freedom verzoekt Burgemeester Krikke op World Zero Tolerance Day for FGM tot sluiting As-Soennah Moskee en start de actie #RedDeVagina :
,,Waar aanzetten tot discriminatie van geslacht, haat, verminking en geweld plaatsvindt, daar eindigt de vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid"

 Dit wordt ook bevestigd in het regeerakkoord:
 ,,De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, beschermd in onze grondwet en in internationale verdragen. De vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief voor aanzetten tot haat en radicalisering. Daar trekken we de grens."

 'Radicaal, anti-westers, en niet van deze tijd'
Ze moeten in ieder geval weten dat ze niet ongestoord met die ideologie laten wegkomen in Nederland. Een mening hebben is niet strafbaar, zolang je die mening op niet strafbare wijze verwoordt.
.
Discriminatie van vrouwen, homo's, Joden, atheïsten en Christenen is nog steeds tegen de wet.
Dus elke baard die daartoe oproept zal m.i. net zolang vervolgd moeten worden tot er eindelijk een veroordeling komt, of totdat ze het de strot uitkomt dat ze geen stap meer kunnen zetten zonder kritiek en tegenspraak. Dus blijven drukken met aangiftes waar het pijn doet!

 
Hier in  de opdracht aan de burgemeester van Den Haag is ook nog een compleet GeenStijl-topic plus 352 comments (pdf) afgedrukt en bij Krikke op d'r bureau geplempt.  

Geen opmerkingen: