2/05/2019

Smart meters? California huizen verwoest en bos bljven ongeschonden!

 NWO Agenda 21 - Paradise’ in hel.
Veel foto’s tonen dus huizen die TOTAAL zijn verwoest, terwijl de bossen erom heen, geheel ongeschonden zijn. Dit is willens en wetens vernietigen voor het vreedzaam leven van mens dier.Er is dus FEITELIJK iets zeer bizars aan de hand..! Kijk naar de foto, waaruit blijkt dat de verzengende hitte die het huis heeft verwoest, kennelijk NIET de verzengende hitte was..! Er is dus sprake van een ánder fenomeen, dat (mede)oorzaak is van de verwoestingen in Californië.


In dat verband wordt er ook gesproken over het ontsteken van de branden door middel van de ‘smart-meters’ die in de VS in bijna alle huishoudens zijn geïnstalleerd.. 
 
 Foto van huizen -nogmaals- die volledig zijn verwoest, terwijl er omheen, niets aan schade valt waar te nemen. 

En niemand in Californië komt in opstand?
Het is de gouverneur van Californië die fout is en vuistdiep hiermee te maken heeft.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jerry_Brown
Dit figuur moeten ze acuut opsluiten en dezelfde behandeling geven als McCain.
Lees een mee met onderstaande website:
http://www.starshipearththebigpicture.com/2018/11/23/california-fires-and-the-fallout-of-the-purposeful-destruction-of-a-state-videos/


Het laat zien hoe satanische krachten mensen met een psychopathische karakterstructuur vrij baan geven om hun ding te doen, dat aan dit verhaal een materieel-aards-stoffelijk verhaal kan worden geweven, is duidelijk. 

Voor de ‘super-rijken’, om hier hun slag te slaan, in de materiële zin met deze destructieve, manipulatieve, onderdrukkende krachten, met als beloning: rijkdom en (aards) aanzien....verdeel en heers! 

 
De mensen slapen, zijn zich niet bewust; in de VS ondermijnd door 39 vaccinaties, leeg voedsel, mind-controlled Tv, etc. etc. maar echt dom zijn ze niet!


Gepubliceerd op 21 nov. 2018
What are Directed Energy Weapons? What was used in the California fires?
What are all of the different types of DEW, and where are they used. How long have these systems existed, and who has them, who makes them.
When have they been used other than the fires recently?

Included: Ion lasers, Solid state lasers, Chemical lasers, X-ray lasers, charged particle beams, micro-waves, and kinetic energy devices.
Hugh’s Aircraft, TRW, Northrup Grumman, Martin Marietta Lockheed, Boeing, Perkin-Elmer, EG&G  China Lake CA, Area 51, Montauk point, camp Hero, flight 800, flight 990, JFK Jr.

Het is van essentieel belang, dat de wakkeren BLIJVEN delen, vertellen, bewijzen en laten VOELEN, wat deze onderdrukking voor resultaat heeft op de mensheid.
De stapsgewijze OVERNAME van dit Aardse veld, is voor hen het doel. Het is voor velen zichtbaar, maar nauwelijks uit te leggen. 
Het is in zijn kern, een ongeloofwaardig verhaal, doordat wij in essentie ANDERS zijn. 
 Van daar ook de herhaalde waarschuwing van Putin, dat zelfs bij een gelukte vernietiging van Rusland, de wraak niet te stoppen is, dit is de enigste taal die ze begrijpen en spreken !

In de USA zijn ze heel dicht bij een burger revolutie, het land is verdeelt, het is ogenschijnlijk erg onoverzichtelijk, maar in wezen zo klaar als een klontje, we gaan het zien !

En precies ná Eisenhower (militairy industrial complex-waarschuwing) en op het moment van de moord op JFK verdween de VRIJHEID. Of zoals JFK het in niet mis te verstane woorden zei:

 

Geen opmerkingen: