11/21/2018

Uw Eigen Grond inleveren voor gemeente warmtepomp"

Groene stemmers/partijen. Die krijgen hun leermoment nog wel: )

 Het volk stemt op het klimafaat en krijgt het klimafaat. Wat wil het volk nog meer?

Het staat er echt. De War on Huizenbezit is begonnen.

Gemeenten willen huiseigenaren helpen verduurzamen in ruil voor grond

Een aantal gemeenten wil zelf de verduurzaming van particuliere woningen gaan financieren.

Zij willen huiseigenaren de mogelijkheid bieden de grond onder hun huis te verkopen aan de gemeente. 
Met de opbrengst kan de huizenbezitter dan een warmtepomp aanschaffen en het huis isoleren.
Deze nieuwe variant van gebouwgebonden financiering wordt momenteel besproken aan de klimaattafels, bevestigen betrokkenen aan de Volkskrant.

 
Nou mensen.. Het kavel wat je voor €200.000 gekocht hebt willen uw betrouwbare EU overheid terugkopen voor een warmtepomp van 30 mille? 

even een tip: zaakvervangingsleer! goed opzoeken wat dit betekend als je op grond van een ander je huis woont.. er staat:
   
Staat jouw koophuis op grond van een ander dan is de helft van de waarde van je koophut bij verkoop van de grondeigenaar!!
En een soort van ,,huurpacht,, krijg je dan terwijl je er woont.. +Een extra knopje waaraan de gemeente kan draaien als de begroting niet sluitend is. Oftewel: een nieuwe gemeentelijke belasting. 

Nederlanders zijn een gedwee volkje. Dat wisten de nazi's in 40-45 ook al. Zakken vullen te koste van domme burgers.
Het is wachten op het moment dat we onze pensioenen af moeten gaan geven om het klimaat te redden. Daar zit de eco-maffia op te azen.


De waanzin van de klimatofielen kent geen grenzen meer. Leve de vrije EU-markt! OH, De pensioenen zijn reeds geclaimd door de EU.

De grond ONDER UW huis kan je verkopen aan de gemeente.
Dan ben je voor 100% afhankelijk van de gemeente want zijn eigenaar zijn van de grond waar uw huis op staat.
Je verkoopt letterlijk dus de grond al onder je voeten vandaan.


a) de gemeentelijke belastingen worden direkt verhoogd zodat de gemeente de aankoop van de grond kan financieren,

b) de pacht wordt dusdanig berekend dat dit uiteindelijk meer oplevert dan de aanvankelijke aankoop van de grond heeft gekost en
c) tegen de tijd dat je bijna als particulier break-even staat, moet je de hele installatie vervangen...
Bij jaarlijkse inspectie en onderhoud - niet gratis, by the way - gaat de warmtepomp 15 jaar mee en is de installatie door u na 10 jaar economisch weer te vervangen.

d)Krijg je 3 jaar nadat je de grond (lees ziel) aan de gemeente hebt verkocht een brief van de gemeente ''Uw huis staat op gemeente grond en er is besloten om op deze grond een speeltuin te plaatsen.
Wij verzoeken u binnen 14 dagen de grond op te leveren zoals de grond erbij lag voordat uw huis op deze grond werd geplaatst. Indien u in gebreke blijft zal alles wat op de gemeente grond staat eigendom worden van de gemeente.''

e)Erfpacht wordt berekend over de WOZ en door prijsstijging van de woningen en zelf aangebrachte woningverbeteringen kost het u klauwen met geld als de canon afloopt.
 

f) Verbouwen kost dubbel. Je betaalt de verbouwingen maar jaagt daarmee ook het bedrag aan erfpacht op als je canonperiode afloopt. Die woekererfpachtrekening hangt nu al boven ons hoofd.
 

g)  De overwaarde van uw huis wordt helemaal afgeroomd door de gemeente met uw zonnepanelen op uw dak.

h) De grond onder je huis verkopen zal niet zo'n probleem zijn voor de bank, onder voorwaarde dat je de opbrengst gebruikt om de hypotheek af te lossen. 
 

Het is met geen pen meer te beschrijven.....
 Een concept (warmtepomp) wat nog in de kinderschoenen staat, wordt doodleuk als de nieuwe norm gepresenteerd. Al het gangbare is daarmee "achterhaald" en wordt bestraft. En om die nieuwe norm te financieren (lees: aan bestraffing te ontkomen) word je min of meer gedwongen huis en haard te verkopen. 
Voor alle mensen die in het sprookje van de warmte pompen geloven, lees  het artikel even door en bedenk je heel goed wat je doet, voordat je de grond onder je huis verkoopt voor zo'n wonder der techniek. 
Waarom leggen ze  die pomp dan gewoon onder de straat. Maak er een publiek warmtesysteem van. Vast goedkoper ook, als je de hele straat in 1 keer kunt doen.Dat heet stadsverwarming. 
 

MAAR Nee. Dit is veel beter om iedereen individueel te benadelen ipv collectief. U moet volledig, maar dan ook volledig afhankelijk worden van de nukken en grillen van de boven ons gestelden, hetzij politici ( en hun papieren stoottroepen, de ambtenarij ) en de multinationals. Mensen die krom liggen om hun levensstijl vast te kunnen houden zijn niet lastig, hebben daar geen tijd voor. 

Kleine anecdote uit de oude doos: wethouder Joop den Uyl wilde Buitenveldert ontwikkelen en liet alle grond in erfpacht uitgeven. Behalve een klein hoekje dan, waar hij zelf in volle eigendom een bungalow liet bouwen. Zo rollen de socialisten
De communisten in Den Haag geven graag alles weg aan kansloze nieuwkomers en de hordes kansloze uitvreters die hier reeds zijn in ruil voor stemmen. Wie gaat dat feestje betalen? Dat zijn de werkenden en de houders van bezittingen. Halen doe je namelijk bij de mensen waar wat te halen valt.......
 
U weet toch hoe de hazen lopen, inmiddels? 
 
Agenda 21 of tegenwoordig Agenda 2030.
www.youtube.com/watch?v=7ykELwj1Ta8
Ze zijn goed op schema


Stapje voor stapje richting de socialistische heilstaat waarbij naar goed CCCP gebruik de bevolking alleen maar moet werken en helemaal niks meer mag bezitten... 


-
 Keep them roling !


 

Geen opmerkingen: