11/26/2018

Macron wordt ingemauert in zijn paleis, Franze ME sluit zich aan, Belgie volgt

De hesjes rukken op en de politie deed eerst niks, totdat er een guillotine bijgehaald werd, Macron wordt ingemetseld in zijn paleis (LOL)
met het staats servies van boven 250000€  
https://images.gscdn.nl/image/64d5847f11_Dsyk5mcWwAEviNT.jpg?w=593&s=3246e6f7f556791c4dc467c59d8bbbc6

Voormalige Volkskranten in Europa proberen de geelmansen nog euvel te duiden als "extreemrechts", maar er gaan al geruchten dat ook de Franse ME zich bij de Gilets Jaunes wil aansluiten en de traangaskanonnen straks op de Franse elite richt,Er gaan al geruchten dat ook de Franse ME zich bij de Gilets Jaunes wil aansluiten en de traangaskanonnen straks op de Franse elite richt, dus Macron kan beter alvast onder z'n bureau kruipen.

Ondertussen is het Gele Hesjes-virus overgewaaid naar Wallonië, want daar spreken ze ook Frans en zijn ze het ook beu dat iedere belastingverhoging tegenwoordig gepaard gaat met een preek over milieu, migratie of een transitie richting ander globaliserings-gelul waar niemand om gevraagd heeft maar iedereen voor moet betalen (leestip!).

En Nederland vooral eerst op Facebook, waar meerdere groepen zich in het geel tooien (Like! gelehesjes Jan Roos!) en de politie mogelijk/misschien (slagje om de fake news-arm hier) al door nerveuze elite op preventie-razzia is gestuurd bij deze snel groeiende gele groep

Als het een warme winter wordt, ligt het dit jaar niet aan de opwarming van de aarde


Geen opmerkingen: