4/12/2018

Syrië - De “ witte helmen “ brigade wordt gesponsort door George Soros.

 False flag Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval. Ook Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt


 De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
 
‘Russische militaire specialisten hebben de regio bezocht, in de straten gelopen, zijn die huizen binnengegaan, hebben met lokale artsen gesproken en hebben het enige functionerende ziekenhuis in Douma bezocht, inclusief de kelder waar hele bergen lijken zouden liggen. Er was niet één lichaam te vinden, zelfs niet één persoon die zich na de aanval had laten behandelen.’
‘Chemische aanval in scene gezet’

De Euronews correspondent reageerde dat die lijken op filmbeelden waren te zien. ‘Er was geen chemische aanval in Douma, klip en klaar,’ antwoordde Chizov. ‘We hebben weer een in scene gezet incident gezien. Daar hebben de zogenaamde Witte Helmen speciaal getraind personeel voor, en u kunt wel raden door wie. Zij zijn eerder op heterdaad betrapt met in scene gezette video’s.’ Deze Witte Helmen zouden laatst per ongeluk een video online hebben gezet waarop was te zien hoe een nep slachtoffer werd voorbereid.

Steeds hetzelfde scenario. De rebellen gesteund door de USA verliezen en plots is daar een chemische aanval.
Tenslotte is enkel Rusland officieel uitgenodigd en zijn alle andere partijen illegaal in een soeverein land.

De “ witte helmen “ brigade wordt gesponsort door George Soros.......Het is een NGO die door Soros gefinancierd wordt. 

Als De witte helmen brigade dit als een waarheid de wereld in sturen terwijl het niet  zo is dus verkeerde feiten , dan is dit een internationale poging om Trump in discredit te brengen..... de Deep state reist heel ver.

Mogelijk is hij Soros erop uit om verwarring te zaaien en Trump ” uit de tent “ te lokken zodat hij gaat aanvallen.
Als dan bewezen wordt dat de aanval een ” verkeerde opname is “ een False flag  is, die op het verkeerde moment op internet is terecht gekomen dan zou links Amerika Trump kunnen beschuldigen van Onbehoorlijk bestuur en hem afzetten.

Een grondig onafhankelijk onderzoek is wenselijk..... maar het lijkt dat niemand Syrië in durft te gaan.... en wie moet/ kun je daar vertrouwen.... iedereen liegt om zijn paadje schoon te vegen. 

Een ding is duidelijk het is daar in Syrië een grote beerput,  en wie zijn de dupe! De gewone mensen,  vrouwen en kinderen, die niet weg kunnen.....
Dagelijks vallen er vele doden door deze vuile oorlog.....en de wereld zwijgt, schande!


 

Geen opmerkingen: