5/05/2024

Tijdstip;

 ma. 29 april: De Militaire Alliantie krijgt groen licht om Operatie Storm en massa-arrestaties te beginnen.

wo. 1 mei: De mondiale valutareset begon.

Vr. 3 mei: Irak viert zijn financiële opname in het mondiale financiële systeem. Columbia, Brazilië, Chili Betaalmeesters begonnen met camperen.

ma. 6 mei: Volgens Wolverine begint het merendeel van de camperafspraken op maandag. 6 mei en ga tot en met vr. 10 mei, met lanceringen op maandag. 13 mei en eindigend op vr. 17 mei.

wo. 15 mei: “Op woensdag gaan we door de poort . 15 mei.” …17e brief (JFK Jr.) op Telegram


ma. 27 mei: De Tweede Burgeroorlog kan in de VS uitbreken wanneer Texas zich afscheidt van de rest van het land, terwijl Biden op diezelfde datum van plan is de Amerikaanse soevereiniteit af te staan ​​aan de WHO in een pandemisch verdrag.

donderdag. 11 juni: Een zeer beroemde muziekartiest zal onthullen dat ze hun eigen overlijden hebben vervalst.

donderdag. 19 september: De allereerste orkaan van categorie zes zou zich kunnen voordoen aan de oostkust van de VS en de Carolinas kunnen treffen https://t.me/QConnected1776

 

Mondiale valuta reset:

Za. 4 mei 2024 Wolverine:

Hallo allemaal, blijf erin geloven, want volgens alle bronnen staat dit op het punt van start te gaan.

Het lijkt erop dat er groen licht is gegeven. Ik kreeg een bericht dat het 1000% bevestigd is dat het is gegeven. Ook kregen we een groene letter-indicator van Q en zelfs Bob Dunn heeft groen licht gekregen.

De officiële aankondiging kwam gisteravond vrijdag door. 3 mei. De president van de centrale bank van Brazilië, de heer Roberto Campos Neto, ondertekende het slotdocument en dit document stelt vast dat de publicaties voor de overgrote meerderheid beginnen op MAANDAG 6 MEI 2024 en dat de eerste fase eindigt op VRIJDAG 10 MEI 2024.

De lanceringen gaan door op MAANDAG 13 MEI en eindigen op VRIJDAG 17 MEI 2024 voor de andere ontvangers (G13, enz.).

Buitenlanders gaan op ZATERDAG 18 MEI 2024 aan boord van hun land van herkomst , nadat ze betalingen hebben gedaan. Het ondertekende document werd onverwijld afgeleverd bij de persoon die verantwoordelijk was voor de betalingen, zodat de naleving van de data kon worden gegarandeerd.
Ik ontving zojuist de volgende update uit New York en Washington: “Bob Dunn had gedeeltelijk gelijk over Reno. Het is allemaal begonnen, maar zal op MAANDAG 6 MEI 2024 volledig van kracht zijn .

Washington DC zegt dat er niets meer te doen is. Alles is al klaar en in beweging!” Bob Dunn – RENO, zal vandaag ergens na de middag groen licht geven . 4 mei.

Het lijkt erop dat alle zaken klaar zijn voor de komende week. Houd het vertrouwen, dit komt eraan, het is begonnen en het groene licht is gegeven.
We gaan een fantastische week tegemoet en de meldingen voor Tier4B verschijnen nu elke dag.

Geen opmerkingen: