5/05/2024

Militaire operaties:

HET GEBEURTENIS – Geheime militaire operatie richt zich op 34 strategische locaties in een dreigende mondiale black-out – EBS-activering ontworpen om de mensheid te bevrijden! 


De klok telt af naar een gebeurtenis eenvoudigweg bekend als ‘THE EVENT’.
Deze naam doet weliswaar denken aan een apocalyptische wanorde, maar verbergt feitelijk een zorgvuldig geplande verstoring die bedoeld is om de fundamenten van een al lang bestaande, geheimzinnige autoriteit omver te werpen. Toch blijft de wereld zich er niet van bewust, gelegen aan de rand van een geënsceneerde gebeurtenis die is ontworpen om de Derde Wereldoorlog na te bootsen. Dit is echter geen conventionele oorlog.
 

Het is een oorlog van illusie en bedrog, gemanipuleerd door onzichtbare machten die gebeurtenissen achter de schermen van het mondiale theater orkestreren.
Onder het mom van een mondiaal conflict zijn de tandwielen van een enorme militaire machine stilletjes op hun plaats aan het draaien.

Hun doel?
Niet minder dan 34 strategische locaties geïdentificeerd als bolwerken van een duistere en alomtegenwoordige macht, een kabbalistische hegemonie die de loop van menselijke gebeurtenissen vanuit de schaduw heeft gestuurd.
Het Vaticaan, Buckingham Palace, de dubbele Witte Huizen op verschillende continenten en het raadselachtige 3GD in China staan op deze lijst.
Dit zijn niet zomaar gebouwen of instellingen, maar symbolen van een diepgewortelde,

Lees verder : https://gazetteller.com/the-event-secret-military-operation-targets-34-strategic-locations-in-an-imminent-global-blackout-ebs-activation-for-a-biblical-event-designed-to-free-humanity/

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: