5/05/2024

GESARA is goedgekeurd door alle landen in Den Haag (Internationaal Gerechtshof):

GESARA is goedgekeurd door alle landen in Den Haag (Internationaal Gerechtshof) 2019 en 2020, POTUS zou u cijfers geven zoals de grensmuur en andere cijfers die u zouden vertellen hoeveel landen het hadden goedgekeurd.

 
#TransitionTo Greatness = Overgang naar Gesara.

Nu moeten ze alleen nog maar een nepscenario uit de Derde Wereldoorlog naspelen om de sirenes bij elk Nationaal Militair Commandocentrum te laten afgaan. Dit is om voor de hele planeet veel dingen te rechtvaardigen die al zijn gebeurd. Het feit dat de militaire wet van Gesara is afgekondigd.
Geheime militaire rechtbanken, bekentenissen, enz. De executies, het lot. En zoals alle legers normaal gesproken doen, zullen ze helpen nieuwe dingen te bouwen.

Weet je nog dat POTUS zei dat alle ziekenhuisapparatuur tegen het einde van het jaar verouderd zal zijn? Geen chemotherapie, bestralingen, etc. meer. Medische bedden, therapieën met ultraviolet licht, etc. Ziekenhuizen en scholen zullen worden vernietigd. Er is geen medisch onderzoek nodig als ze je 6.000 genezingen geven, zoals Tesla deed.
Regel 5.4 Ingetrokken door de balie. England Act 1871 heeft Humpty Dumpty ingetrokken.

Sectie 27.5 EINDE Corruptie.

Er moet een einde komen aan alle corruptie voordat GESARA kan plaatsvinden... dus wanneer zal dit financiële systeem instorten? Hoe lang nog tot het ongeval? Allen omgeschoold in het constitutioneel recht. Renaissance deel twee Verbrand boeken op straat. Alle procedures, documenten, enz.
Onthoud Onthoud 5.11.1.1 Oorlogsrecht.


Geen opmerkingen: