5/05/2024

Aanstaande maandag 6 mei, is het zover! Dan is het 22 jaar geleden>>>

 Aanstaande maandag 6 mei, is het zover! Dan is het 22 jaar geleden dat Pim Fortuyn om het leven is gebracht VERMOORD!!op het mediapark van Hilversum na een uitzending van Ruud de Wild bij BNN/VARA.

Iets na 6 uur veranderd Nederland voorgoed.
Nooit meer zal het politieke landschap het zelfde zijn na deze brute aanslag op een geliefde politicus.In deze exclusieve podcast zal ik video materiaal met een eigen sausje presenteren voor de kijkers van People United.


 AD VAN ROOIJ ZOND OP BEVRIJDINGSDAG 5 MEI 2024 OM 10:22 UUR EEN E-MAILBERICHT NAAR DE TELEGRAAF OVER DE MOORD VAN PIM FORTUYN OP 6 MEI 2002 WEGENS NIEUWE INFORMATIE.

Wij herdachten op 4 mei 2024, de dag van de Nationale Dodenherdenking, politicus Pim Fortuyn, die op 6 mei 2002 door meerdere wapens werd vermoord volgens Ine Veen.

Pim Fortuyn was dus een doorn in het oog van de satanische elites, die allemaal pro Europa zijn, en het liefst de totale politiestaat zo snel mogelijk verwezenlijkt zagen worden.

Pim, je kunt ons nu volgen vanuit de hemel en toezien wie jou positieve aandacht geeft.

R.I.P. wijze Pim 💜

Graag artikel lezen + delen 👍👍

⬇️⬇️


Artikel ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/ad-van-rooij-zond-op-bevrijdingsdag-5-mei-2024-om-10-22-uur-een-emailbericht-naar-de-telegraaf-over-de-moord-van-pim-fortuyn-op-6-mei-2002-wegens-nieuwe-informatie/

-

https://www.telegraaf.nl/nieuws/228456917/flinke-kater-door-vele-lege-plekken-op-de-dam-tijdens-dodenherdenking-te-genant-voor-woorden

 

 

Geen opmerkingen: