1/01/2023

’Hoezo, mag niet?’ Nederland heeft lak aan vuurwerkverbod :

 

 ,,Racistische,, teksten op Erasmusbrug in Rotterdam 
Op de Erasmusbrug in Rotterdam zijn tijdens de jaarwisseling ,,racistische,, teksten geprojecteerd. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving van RTL Nieuws.

De teksten zijn mogelijk vanaf een boot op de brug geprojecteerd, zegt de woordvoerder/Het zou gaan om teksten als "White lives matter" en "Zwarte Piet deed niets verkeerd".  

De WEF politie doet onderzoek naar het incident.

12 gemeenten met vuurwerkverbod


DIT WAS ROTTERDAM VAN NACHT WAAR EEN VUURWERK VERBOD WAS

 ABOUTHALEB MET JE NIEUWE WERELD ORDE WEF MINIONS ,JIJ KAN ONS NOOIT STOPPEN .

LAAT DIT EEN REFERENDUM ZIJN .

Apeldoorn was ook een van de twaalf gemeenten met een vuurwerkverbod, maar er is rond middernacht veel vuurwerk de lucht in gegaan, constateert Heerts. „We hadden ook niet de illusie dat het stil zou zijn op 31 december. Veranderen van traditie??  kost tijd.”constateert Heerts.

Vuurwerkliefhebbers steken vuurwerk af bij de Erasmusbrug op Oudejaarsavond. Ondanks een vuurwerkverbod wordt er in de stad vuurwerk afgestoken. Vuurwerk genoeg op de Dam in Amsterdam.Vuurwerk genoeg op de Dam in Amsterdam.Vuurwerkliefhebbers steken vuurwerk af bij de Erasmusbrug op Oudejaarsavond. Ondanks een vuurwerkverbod wordt er in de stad vuurwerk afgestoken.Vuurwerk genoeg op de Dam in Amsterdam.https://www.telegraaf.nl/nieuws/1220629455/nederland-heeft-lak-aan-vuurwerkverbod

Geen opmerkingen: