12/29/2022

 Dec. 29, 2022 GTB 802.

 Dec. 29, 2022
GTB 802.

BREAKING NEWS;

MILITAIRE AANVAL OP GITMO BASE DOOR DE DEEPSTATE TE  CUBA SUCCESVOL AFGESLAGEN.


Het was te verwachten, zoals reeds aan U gemeld, zou op 27 Dec, 2022 Nancy Pelosi, de spaeker of the House of representatives worden opgehangen voor haar verraderlijke pogingen Trump en zijn Zoon te vermoorden.

Daar zij ook de leidster is, van de door en door corrupte en Cabalistische Democratische partij en ook een onbewezen puppet van de Deepstate, is het niet verwonderlijk dat de Deepstate haar trachtte te bevrijden.

Op de ochtend van de 26 december, tweede Kerstdag, werd een onbekend vliegobject waargenomen door de rader. Het reageerde niet op oproepen van Guantanamo Bay zijn responder aan te zetten. Dat zou moeten gebeuren om via de radar zich totaal kenbaar te maken.
Gitmo waarschuwde het onbekende object, dat het een verboden luchtruimzone naderde en dat het neergeschoten zou worden indien het zijn vluchtroute zou voort zetten.
Er werd alarm geslagen op de basis, die al maanden geleden door mariniers versterkt was, in verband met een eventuele aanval. Het zogenaamde vliegtuig splitste zich in drie aanvalstroepen transport helikopters, die laag over de golven aam kwamen vliegen.
Deze helikopters hadden automatische aanvalswapens aan boord en ook mariniers.
Zij hadden hun responsers niet aan en weigerden die aan te zetten.
Na de waarschuwingen werd een aanval helikopter in de lucht door een stinger raket geraakt en ontplofte, de tweede verloor een wentelwiek en viel in zee en de derde werd geraakt en kon op Gitmoland landen , daarvoor had het met een machinegeweer 4 mariniers van Gitmo gedood.
Zoals gezegd was  ook Gitmo na de huiszoeking bij Trump op Margo Lago versterkt met 4.500 mariniers, die nu hun stellingen hadden ingenomen, nadat de alarm sirenes waren afgegaan. De mariniers, die uit de aanval helikopters sprongen werden met handgranaten buiten gevecht gesteld, wat twee gitmo verdedigers het leven kostte.

Het bleek, dat een aanval moederschip zich achter de horizon bevond, buiten rader bereik van Gitmo, waar de helikopters vandaan kwamen. Het moederschip kon 2500 mariniers vervoeren, maar het was niet duidelijk of die ook aan boord waren.
Het schip trachtte te ontsnappen naar Venezuela, doch moest zijn vlucht staken, daar 2 amerikaanse kruisers in de buurt waren, die het schip konden onderscheppen voordat het Venezuela bereikte.
47 aanvals mariniers vonden de dood en 6 Gitmo mariniers hetzelfde terwijl er 14 gewonden waren op Gitmo.
De executie van Nancy Pelosi heeft waarschijnlijk gewoon plaats gevonden.

Dit is voor het eerst een openlijke bekend geworden confrontatie tussen legeronderdelen trouw aan Biden en de White Hats forces, die overgrote meerderheid vormen.

Trump en Putin hebben zich twee dagen geleden in Genève Zwitserland getroffen, daar waar op dat moment ook David Rene de Rothschild gearresteerd is geworden door speciale Zwitserse legereenheden!!!


GTB.

Geen opmerkingen: