6/22/2020

Er komt een mega aangifte tegen de politie Den Haag en bestuurders.

Voorbereidingen met een top strafjurist zijn vanochtend al begonnen. 
Jullie schimmige systeem is blootgelegd!

Ouder echtpaar wordt door agenten uit elkaar gehaald, man wordt geduwd. Niets te bemerken van agressie bij het echtpaar, wel angst.
In 1 woord schandalige machtsvertoning !! 
Het zal je vader zijn die #Remkes marionet, om die oude man zo te schoppen.. dan schaam je je toch dood!! Het gezond verstand ontbreekt bij de #politie!! Schandalig!!

POLITIE RIJD DEMONSTRATIE IN met bus. 

Oudere man ( een ex-politieman) wordt op zijn dijbeen geslagen door ME'er met wapenstok, terwijl een andere man, die duidelijk slecht ter been is, een harde duw in zijn rug krijgt.

Remkes maakt geen goede beurt met zijn inzet van excessief geweld. https://twitter.com/jackenwodan250/status/1274687996613312512 


Te gek voor woorden. 
Dus reden genoeg om er volgende week weer te staan. Met ze alle. Iedereen is welkom !  
Het is belangrijk dat in Den Haag wordt gerealiseerd dat dit pas het begin is. Wij tekenen vandaag een protest aan ivm as zondag protest in de 20 grootste steden van NL. Vrijdag maken wij bekend in welke 10 steden er daadwerkelijk een protest zal plaatsvinden. #viruswaanzin

 + 27 juni is ook de Dam demonstratie. Wees allemaal aanwezig! 


 
Waren ‘oproerkraaiers’ op Malieveld politiemensen in burger?
 Dit gebeurde er achter de schermen
 
malieveld
Foto: Twitter/Remy

Waren ‘oproerkraaiers’ op Malieveld politiemensen in burger? Dit gebeurde er achter de schermen

De massale demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld in Den Haag liep zondagmiddag uit op ongeregeldheden. Er zijn ruim 400 mensen gearresteerd. De door de actiegroep Viruswaanzin aangekondigde betoging was in eerste instantie verboden, maar werd alsnog door burgemeester Remkes gedoogd, hoewel dat niet gecommuniceerd is.
 De politie sprak van een ‘grimmige sfeer’, maar de demonstranten ontkenden dat stellig. Volgens de politie zorgden vooral ‘voetbalfans’ voor een escalatie van de situatie.
Hoe kon het dat het protest uitliep op ongeregeldheden? Viruswaanzin laat weten dat de sfeer rustig was en dat aanwezigen bloemen uitdeelden. Toen gebeurde er iets opmerkelijks: “Volgens meerdere getuigen zochten op een gegeven moment enkele niet tot de demonstranten behorende agitatoren de confrontatie met de deelnemers. Dit was het startschot voor de politie om met harde hand de mensen van het Malieveld te verdrijven.”
Politiemensen in burger
Er zijn aanwijzingen dat de oproerkraaiers politiemensen in burger waren die zich onder het publiek mengden. Op een aantal foto’s is namelijk te zien dat zij oortjes dragen, stelt de actiegroep.
De groep suggereert dat de Veiligheidsregio Haaglanden de protestbeweging in diskrediet probeerde te brengen.
 

En
Wat me trouwens minstens zoveel zorgen baart, is het niveau van de politie.
Als je niet doorhebt dat een dreigbrief aan @bozerneger van een wásmachine een grap is, heb je niet bepaald vooraan gestaan toen het zelfstandig denkvermogen werd uitgedeeld.
Dan ben je gewoon een ongelooflijke sukkel.

Geen opmerkingen: