10/11/2024

WAT IS DE BETEKENIS ACHTER DE 'Z'.

 Dit waren de jongens die John F Kennedy hielpen redden na de strijd die hem gestrand achterliet. Een subgroep van de Coastal Watchers was een enigszins geheime eenheid genaamd "Z" Special Unit.



JFK JR droeg het Z Special-insigne als een ratio. SPECIALE Z SQUAD PLAN VOOR DE BEVRIJDING VAN DE MENSHEID IN SLECHTS EEN PAAR WOORDEN! De militaire groep genaamd "Z Special Alliance" is een geheime organisatie van speciale troepen en operaties tijdens de Tweede Wereldoorlog die opereerden in de Stille Oceaan.

Australische Britse Nieuw-Zeelandse Canadese Zuid-Afrikaanse Indonesische en Maleisische agenten voerden een geheime oorlog onder zeer zware omstandigheden tegen de wrede vijandelijke bezettingsmacht. Na de oorlog werden het dolkembleem, de methoden en traditie van de speciale eenheid hersteld door een groep Amerikaanse patriotten.

Met behulp van de Military White Hats werd een verzetsbeweging geboren en in het geheim georganiseerd om landen te bevrijden van de overheersing van satanische geheime genootschappen en hun macht over het geld van de centrale bank.

De eerste geheime operatie van het Plan was de redding in 1963, voor President John Kennedy. In 1999 simuleerde zijn zoon, Agent 17 JFK JR, een lid van de originele Z Cell, ook zijn dood en orkestreerde Q Forces om de grootste strategische militaire operatie aller tijden te leiden en uit te voeren.

In 2016 werd Donald Trump, strateeg en lid van de First Circle "Q", door de White Hats gekozen om het Amerikaanse presidentschap te betreden om de politieke figuur van een hervormd Amerika te worden en de strijd op het politieke en mediatoneel te leiden. Het plan werkte en militaire patriotten uit veel landen sloten zich aan bij de "Q"-macht om de Alliantie te vormen.

Deze Alliantie combineert discrete militaire veldacties - sabotages, het bevrijden van kinderen uit tunnels, wereldwijd, arrestaties en executies, het installeren van tweelingen cinemopsiops, met het gebruik van sociale media voor de operatie om geleidelijk het slapende publiek te wekken dat vastzit in mediahypnose en hen een valse realiteit van wereldgebeurtenissen presenteert.



Een groep informanten werd geselecteerd en gemachtigd om geleidelijk informatie op internet te verspreiden en te verenigen onder de controle van Gen Michael Flynn, een lid van de eerste Circle "Q". Dit is het leger van "digitale soldaten" die de rol van de officiële media hebben overgenomen en het echte nieuws zullen verspreiden totdat de operatie is voltooid.

De foto's laten zien dat de Russische militaire operatie in Oekraïne onder het "Z"-teken verloopt.


Ook het grote concert in het Lizhniki Olympisch Stadion in Moskou ter gelegenheid van de eenwording van de Krim met Rusland op 18 maart werd onder dit teken gehouden. De presentatoren van het concert hadden grote "Z"-emblemen op hun revers gehangen.

 

 Source: Jackie Ducati

Geen opmerkingen: