10/17/2024

“De Matrix stort in nu pedofiele chantage en weeroorlogvoering algemeen bekend wordt.”

 Soms worden honderden en zelfs duizenden jaren geschiedenis geopenbaard in slechts enkele weken. Denk daarbij aan de ondergang van Rome of de eerste eenwording van China. In zo’n moment zitten we nu. De hele Westerse controlematrix is aan het instorten en we stevenen af op een of andere climax.

Het grootste teken hiervan in de afgelopen week was dat de meerderheid van de Westerse bevolking zich bewust werd van pedofiele chantage en weeroorlogvoering door de elite.
De mensen in de waarheidsbeweging weten dit al lang. Maar we zaten in een soort luchtbel en spraken meestal tot degenen die het al wisten. De grote meerderheid van de mensen bleef onwetend. Wat nu anders is, is dat mensen die geen aandacht schenken aan het nieuws en alleen de roddelrubrieken lezen nu massaal wakker worden. Belangrijker nog, de militaire en inlichtingengemeenschap neemt als gevolg daarvan nu eindelijk actie.  

Laten we beginnen met het pedofiele chantagenetwerk van de elite. De Puff Diddy of Sean Combs rechtszaak is wat mensen bewust maakt van deze werkelijkheid.

Bijvoorbeeld: De acteur die Generaal Michael Flynn uitbeeldt, zegt tegen de wereld: “De Diddy zaak gaat consequenties hebben voor musici, sporters, politici en media… Deze mensen zijn psychopaten. Ze zijn kwaadaardig. Ze zijn satanisch.”  

Het KM’s  gebruik van “beroemdheden” en de cultuur van beroemheden om de massa’s onder controle te houden, wordt hen nu noodlottig.
De musicus Justin Bieber kwam in 2017 naar buiten om te zeggen dat hij “zich bewust was geworden” van de “kwaadaardigheden van de muziekindustrie” die “onder controle staat van het absoluut slechtste soort mensen – pedofielen”.

Een party tijdens een tournee beschrijvend – bijgewoond door het hoogste echelon van de muziekindustrie, producenten, machtige agenten en internationale financiers – zei Bieber dat hij was aangemoedigd om een jong kind dat naar de party was gebracht voor seksuele bevrediging van de elite van de industrie, seksueel te misbruiken.

“Ik wilde dit niet doen. Ik wilde dat echt niet. Ze zeiden dat het kind was gedrogeerd, het was verschrikkelijk” zei Bieber, uitleggend dat het hem duidelijk was gemaakt dat hij toegang zou krijgen tot de “zakelijke kant van de industrie” als hij “zich zou aansluiten bij de club” door door de inwijdingsriten te gaan.

“Ik zou niet alleen een artiest zijn, ik zou een mogol zijn. Het pad zou zich voor mij openen zoals het dat deed voor Jay-Z.”

“Het is het verschil tussen het zijn van een miljonair en het zijn van een miljardair.”

Maar Bieber zei tegen de congregatie dat hij het niet kon doen.

“Om lid te worden van de club moest ik slechte dingen doen met dit arme kind. Maar toen realiseerde ik me dat zelfs dat niet voldoende voor hen was. Ik moest dit kleine kind ook vermoorden.”

“Mij was verteld dat ze deze party’s in het geheim opnemen. Wanneer ze eenmaal op video hebben waar je zoiets doet, bezitten ze je.”

“Ze zeiden dat dit kind door een paar verschillende mannen werd verkracht. Ze zeiden dat hij bloedde. Ik ben naar buiten gegaan maar ik kon hem horen sterven en dat achtervolgt me.”

De oorspronkelijke link die ik had voor dit verhaal werd vervangen door een verslag van het Australische Parlement over “inmenging in buitenlandse verkiezingen”.
De volgende vijf links brachten dit verhaal ook in diskrediet. Maar daarna hadden honderden en waarschijnlijk duizenden en mogelijk zelfs miljoenen links het originele verhaal.

 

Het verhaal werd begraven toen het oorspronkelijk aan het licht kwam maar nu hoort iedereen erover. Dit betekent dat de BlackRock en Vanguard controleurs van Google het vermogen verliezen om het verhaal aan te passen.

In een ander voorbeeld: De spiritueel adviseur van Oprah, John of God, hield jonge meisjes gevangen in afgelegen boerderijen waar hij ze zwanger maakte en ze na 10 jaar kinderen geproduceerd te hebben, vermoordde.
Deze baby’s werden dan verkocht aan elite VIP’s over de hele wereld. John of God is nauw verbonden met o.a. Bill Clinton, Naomi Campbell en Marina Abramovich. Dit is geen complottheorie dit is een complotfeit.
Hij werd hieraan schuldig bevonden door een Braziliaans gerechtshof.

Deze verhalen zijn belangrijk omdat ze het netwerk van pedofiele chantagecontrole onthullen dat wordt toegepast op de meeste Westerse politici.
Het spoor leidt naar de Satanische staat Israël.

Waarom denk je anders dat politici als de Canadese “oppositie leider” Pierre Poilievre in het openbaar zou treden en zeggen dat een Israëlische aanval op Irans nucleaire voorzieningen een “geschenk voor de mensheid” zou zijn.

 Loop nu eens langs het Amerikaanse Congres en de Senaat en vraag je af waarom ze Israël vertegenwoordigen en niet hun eigen kiezers. Ik garandeer je dat ze allemaal zijn omgekocht en gechanteerd.

 

 Mensen als Elon Musk komen nu ook naar buiten en praten hierove
Hij zei: “Ik denk dat een deel van waarom Kamala Harris zoveel steun krijgt is dat als [Donald] Trump wint, de Epstein klantenlijst openbaar gemaakt zal worden en dat sommigen van die miljardairs achter Kamala hier doodsbenauwd voor zijn.” Musk stelt vast dat Reid Hoffman en Bill Gates erbij betrokken zijn.

 FIB onderzoekers op de Diddy zaak hebben de hand gelegd op snuff tapes die zijn opgenomen door Jay-Z en Beyoncé, waarin hun rol aan het licht wordt gebracht in een serie rituele moorden en offers van A-lijst sterren en hun familieleden, inclusief kinderen, onthult een insider in de industrie.  

Onze eigen bronnen zeggen dat Diddy een plea bargain [schuldbekentenis in ruil voor strafvermindering] met het gerechtshof heeft gemaakt en ze heeft voorzien van tapes van Barack “Donder van Satan” Obama die een kind verkracht en vermoordt.

Dit is belangrijk omdat Kamala Harris slechts een menselijke robot is die op afstand wordt gecontroleerd door Obama. Maar het schijnt dat zelfs Obama wordt gechanteerd door iemand anders.

 

En dus is de vraag nu wie zijn die uiteindelijke controleurs?  Dit was het onderwerp van een bijeenkomst op hoog niveau vorige week tussen vertegenwoordigers van het Amerikaanse leger en Aziatische Geheime Genootschappen, die werd gehouden in Japan.
De bijeenkomst resulteerde in een overeenkomst om tot ontmanteling over te gaan van de Staat Israël waar de uiteindelijke controle zich bevindt. Ze zal vervangen worden door de Staat Judea die volledig burgerschap zal verlenen aan alle inwoners.
De Joden zullen worden beschermd en de Satanisten gearresteerd.
Ze waren het ook eens dat de Satanische Chabad sekte een legitiem militair doel was en uitgeschakeld zal worden. Chabad werd forensisch geïdentificeerd als een groep die de controle heeft over het voortdurende complot om de Derde Wereldoorlog te beginnen, 90% van de mensheid te doden en de overlevenden tot slaaf te maken.

Benyamin Netanyahu die in 2006 pocht: “Het geheim is dat wij Amerika hebben… dat wij de Senaat, het Congres en een record sterke Joodse lobby aan onze kant hebben.”

 

Netanyahu is al lang verdwenen en de werkelijkheid is dat het Israëlische leger volledig is verslagen.

Poolse inlichtingenbronnen informeren ons dat “Als gevolg van Irans wraak op Israël, 29 Israëlische F35 straaljagers, een luchthaven en luchtmachtbasis bij Tel Aviv, een brandstof basis, veel Merkava tanks, het hoofdkwartier van Mossad, geheim agenten en strategische radarstations in Israël werden vernietigd, volgens verslagen van Al-Jazeera, Hindustan Times, China News, Pakistani PTV, Russia Today enz.”

Bronnen van de Britse geheime dienst en de CIA bevestigen dat Israël spoedig zal ophouden te bestaan. Hier is wat het hoofd van MI6 te zeggen had:

“De [Israëlische] agressie is buitensporig en het komt neer op oorlogsmisdaden. Hier moet een eind aan komen. Wat dat betekent in internationaal recht en oorlogsrecht is dat de reactie van Israël disproportioneel en buitensporig is, de omvang ervan niet gewoon een reactie is om de tegenstander te neutraliseren, maar bedoeld om een hele burgerbevolking uit te roeien – dit is een oorlogsmisdaad en een misdaad tegen de mensheid – genocide. Jabalia en Noord-Gaza zijn de gebieden van de misdaad terwijl alle ogen zijn afgeleid naar Libanon.
Een benadering op meerdere punten, bedoeld om de aandacht te verspreiden en het offensief heimelijker te maken. Hier moet een eind aan komen óf vrijwillig door Jeruzalem óf door dwang van de internationale gemeenschap.”

Je zult dit niet zien in de US Corporate media maar dat verandert de werkelijkheid niet. Het is afgelopen met Israël.

 

Source: Benjamin Fulford

Geen opmerkingen: