10/17/2024

“Walmart accepteert geen US dollars meer nu troepen zijn ingezet in New York;

“Walmart accepteert geen US dollars meer nu troepen zijn ingezet in New York; de strijd om de Amerika’s begint.”

 

De strijd om planeet Aarde wordt intenser met enorme ontwikkelingen in Europa en de Amerika’s. De oorlog in de Amerika’s is in het bijzonder intens met de Gouverneur van New York, Kathy Hochul die zegt: “Ik hergroepeer bijna 1000 leden van de Politie van de Staat New York, de MTA Politie, een MTA Nationale Garde om tassencontrole uit te voeren in de drukste transit stations van de City.”

https://www.governor.ny.gov/news/video-audio-photos-rush-transcript-governor-hochul-announces-five-point-plan-protect-new#:~:text=nearly%201%2C000%20members

Inwoners van New York City rapporteren nu de Nationale Garde door de hele stad gestationeerd te hebben gezien.

 

De strijd om planeet Aarde wordt intenser met enorme ontwikkelingen in Europa en de Amerika’s. De oorlog in de Amerika’s is in het bijzonder intens met de Gouverneur van New York, Kathy Hochul die zegt: “Ik hergroepeer bijna 1000 leden van de Politie van de Staat New York, de MTA Politie, een MTA Nationale Garde om tassencontrole uit te voeren in de drukste transit stations van de City.”

https://www.governor.ny.gov/news/video-audio-photos-rush-transcript-governor-hochul-announces-five-point-plan-protect-new#:~:text=nearly%201%2C000%20members

De Burgemeester van New York Eric Adams, is opgepakt vanwege een corruptieonderzoek.

https://abcnews.go.com/Politics/new-york-mayor-eric-adams-served-grand-jury/story?id=112880883

De Nationale Garde wordt ook ingezet in Texas, Colorado, Chicago en elders, zeggen Pentagon-bronnen. Er woeden ook gevechten in een groot deel van Latijns Amerika.

De oorlog in de Amerika’s zet de Latijnse drugskartels op tegen het Amerikaanse leger en, verbazingwekkend, tegen de Chinezen. Maar hij kan ook gezien worden als dringen om de macht tussen nationalistische Latijns-Amerikaanse oligarchen en Noord-Amerikaanse oligarchen. Het belangrijkste punt is dat de circa 20 miljoen mannen van militaire leeftijd (volgens Donald Trump) die de VS zijn binnengelaten door de Biden Administratie, nu zijn begonnen op militaire wijze aanvallen uit te voeren op cruciale infrastructuren. In Texas bijvoorbeeld, vallen gewapende Cubaanse en Venezolaanse paramilitairen olievoorzieningen aan. 

https://www.zerohedge.com/commodities/its-spreading-americas-top-oil-field-terrorized-armed-venezuela-gangs

Dit brengt ons bij de aandachttrekkende kop over Walmart die geen US dollars meer accepteert.
Dit wordt gerapporteerd in de Mexicaanse Pers (maar niet in het Engelstalige nieuws) dat vanaf september winkels als Walmart, Target, Dollar Tree en andere, samen met banken en ATMS geen “verminkte” US dollars meer aannemen.

https://www.cronista.com/usa/economia-y-finanzas/fin-del-dolar-estos-billetes-seran-rechazados-en-todas-las-tiendas-del-pais

Bronnen van een Mexicaans kartel zeggen dat het werkelijke verhaal hier is dat de Latijns-Amerikaanse illegale immigranten talloze miljarden dollars aan drugsgeld meebrachten die de kartels de afgelopen tientallen jaren hebben opgeslagen in magazijnen
Dit geld wordt witgewassen door spullen van Walmart te kopen. Van daaruit vindt geld zijn weg naar China. Daarom werken het Chinese en Amerikaanse leger samen om deze dollars te isoleren. Dit betekent dat een heel groot percentage van het cash geld dat nu in circulatie is binnen de VS waardeloos papier wordt.

Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen verder dat gezamenlijke Chinese en Amerikaanse militaire witte hoed operaties tegen de kartels gaande zijn zowel in de VS (waar 50.000 Chinese militairen in het geheim zijn gestationeerd) als in Latijns Amerika.

https://zetatalk.com/ning/30sp2024.htm

Maar we namen contact op met witte hoed bronnen over de hele wereld en vernamen dat dit in feite een zwarte hoeden operatie was om de Nederlandse Koninklijke familie en veel andere top Satanisten te evacueren naar Patagonië.
De KM heeft zo’n duizend mijl grond van de kustlijn in Patagonië gekocht en velen van hen vluchten daar nu naartoe en rekenen op de Argentijnse President Javier Milei om hen bescherming te geven.

Het hoofd van MI6 gaf ons het achtergrondverhaal en zei:

Het Nederlandse Huis van Oranje Nassau is het Satanische controlecentrum.
De Koningin van Nederland was een monster.

Ze was het hoofd van een Satanische sekte die de moeders van duisternis wordt genoemd. We zagen haar bij omvangrijke misdaden in Joegoslavië, wat bloedoffers waren. Ze was duizenden keren erger dan Bush. Weerzinwekkend… Ze zijn op de loop… Bij mijn weten was ze waarschijnlijk de eerste massamoordenaar na de overleden Koningin maar ze hadden onderling een club zoals kaart spelen… Ze moorden voor de sport…
De diverse Venetiaanse Zwarte Adel families gebruikten vaak hun dienende stafleden voor seks en offerplechtigheden, meestal een of andere seks/moord cultus. Het werd allemaal geleid door het Vaticaan.

MI6 zegt dat Balmoral Castle van de Britse Koninklijken nu een misdaad locatie is die wordt onderzocht door de Schotse Politie vanwege de jaarlijkse mensenoffers die daar werden uitgevoerd. Tussen haakjes, Dr. Michael van de Meer (werkelijke naam Battenberg), een volle neef van Koningin Elizabeth II, bevestigde dit persoonlijk tegen mij.

In het nieuws werd dit onderzoek gerapporteerd als een bijeenkomst op Balmoral Castle van de Britse Koninklijken samen met de Britse Premier Keir Starmer tijdens het laatste weekeinde van augustus.

Het artikel in de link hieronder toont een onmiskenbaar CG beeld van Charles en Camilla die zich waarschijnlijk aansluiten bij andere koninklijken op Balmoral Castle. Kijk naar “Charles” ellenboog en Camilla’s hand enz. om voor jezelf te zien dat dit een CG is.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13802063/keir-starmer-king-charles-camilla-balmoral-church-service.html

Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap bevestigen dat het hoofd van de moeders van duisternis sekte zich heeft overgegeven en dat een schoonmaakoperatie gaande is in Zuid-Amerika.

Russische FSB-bronnen van hun kant zeggen dat deze vlucht naar Argentinië werd ingegeven door de recente inbeslagname door Rusland van 11 CIA zwarte hoeden bases in Oekraïne.
De bases waren “biologische laboratoria die werkten met DNA, virussen enz.” Ze zeiden dat ze ook een eind hadden gemaakt aan “een enorme slavenmarkt voor vrouwen en kinderen en orgaanhandel. Organen werden ook verwijderd uit gewonde Oekraïense soldaten. De organen werden naar verschillende landen gestuurd, voornamelijk naar befaamde Israëlische klinieken.” 

De Russen bevrijdden ook duizenden vrouwen die werden vastgehouden als baby-producerende slaven en zeiden: “niemand weet waar de pasgeboren baby’s naartoe gingen.” De bron zegt dat het allemaal verbonden is aan biolabs waar ze “allerlei soorten experimenten” uitvoerden zowel als “adrenochrome en vele andere biologische stoffen produceerden”.

In een zichtbaar teken dat de oorlog in Oekraïne afloopt met een KM nederlaag, had de Franse tak van de Rothschild familie eind augustus een bijeenkomst in Parijs om te praten over de herstructurering van Oekraïne’s schulden.
Als gevolg van deze bespreking stemden het IMF, de VS regering en crediteuren als BlackRock ermee in om $45 miljard af te schrijven oftewel 37% van de $122 miljard die ze aan Oekraïne leenden. Dit werd gevolgd door een volledige vernieuwing van de Oekraïense regering met de vervanging van 9 kabinet-ministers.

https://www.rt.com/business/603470-ukraine-rothschild-debt-restructuring/?ysclid=m0oy1lr07g357725718

Zoals een FSB-bron opmerkt: “Dat betekent dat [VS “President” Joe] Biden aan Oekraïne geld gaf van de geïnde belastingen van Amerikaanse burgers, maar dan worden bezittingen in Oekraïne eigendom van de Rochtshilds. Interessant.” Wij legden de FSB-bron uit dat aangezien de VS Regering en de VS burgers feitelijk al eigendom zijn van de Rotschilds, ze alleen maar bezig waren met hun boeken te schuiven. 

De mislukking van de KM poging om Rusland failliet te maken speelde ook een rol in de werkelijke val van de Oekraïense regering.

India speelde een sleutelrol omdat haar petroleum exporten naar Europa sinds 2018 met 253,788% zijn toegenomen. India moet 82% van de petroleum die ze gebruikt importeren en dus is het duidelijk dat het witwassing van Russische olie was om EU sancties te omzeilen. India voorziet Rusland ook van heel wat Westerse militaire technologie.

https://www.news18.com/business/indias-petroleum-exports-to-europe-up-253788-since-2018-9037113.html

De Russische verkopen van olie en gas waren in augustus 20% gestegen tot $8,7 miljard vergeleken met dezelfde maand vorig jaar.

Intussen resulteerde het Negende Oosterse Economische Forum (EEF) dat plaatsvonden van 3-6 september in Vladivostok in een record van 258 getekende overeenkomsten met een waarde van 5,4 biljoen roebel ($60 miljard), een 40% toename ten opzichte van vorig jaar. Gasten van 75 landen, waaronder 16 onvriendelijke, bezochten het forum.  


 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: