10/16/2024

Japanse wetenschappers vinden abortusmedicijnen in de vaccins:

Japanse wetenschappers vinden abortusmedicijnen in de vaccins die Bill Gates hen opdringt Is mRNA-nanotechnologie een massavernietigingswapen dat zwangere vrouwen kan doden?om ongewenste abortussen te plegen? Japanse wetenschappers denken van wel. Dezelfde klokkenluidende Japanse wetenschappers waren een van de eersten die de valse PCR Covid-tests aan de kaak stelden, die valspositieve uitslagen gaven voor Fauci-griep, ongeacht aan welke ziekte iemand leed, van verkoudheid tot seizoensgriep, en van bacteriële infecties veroorzaakt door de Covid-gezichtsluiers (maskers) tot andere virusinfecties.

Nu heeft de Japanse medische industrie miljoenen ampullen met dodelijke bloedstolsels van Pfizer en Moderna teruggestuurd vanwege besmetting waarvan ze zeggen dat zwangere vrouwen daardoor abortus plegen. Als dit een wetenschappelijk feit is, dan gaan Bill “Population Reduction” Gates en Anthony “Fraudulent Facts” Fauci misschien wel de rest van hun leven de gevangenis in, als de Japanse aanklagers hun zin krijgen. De boodschap aan Bill Gates van deze Japanse wetenschappers: “Uw dagen zijn geteld.”

Ondertussen tart de Japanse medische wereld deze wetenschappers, waaronder de wereldberoemde vaccinexpert Dr. Fukushima, en rolt een nieuwe mRNA-doodprik uit die zichzelf voor altijd in het menselijk lichaam repliceert. Dit is zeker genocide door vuile vaccins, en recht in het gezicht van de wetenschappers die abortusmedicijnen ontdekten in de laatste enorme partijen mRNA-dodelijke steken.

Japanse medische wereld roept nu op om alle mRNA-vaccins van de wereldmarkt te halen
Meer dan 30.000 Japanse burgers gingen eind september in Tokio de straat op om te protesteren tegen de nieuwe uitrol van de stolselinjectie. Deze mensen leerden al hoe gevaarlijk het is om het menselijk lichaam te injecteren met miljarden microscopische nanodeeltjes die zich in het vaatstelsel en vitale organen samenvoegen, wat hartaanvallen, beroertes en onmiddellijke abortussen veroorzaakt.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, woonde het protest in Tokio bij, wetende dat de nieuwe zelfreplicerende mRNA-prikken massavernietigingswapens en genocide zijn die het medisch-industriële complex in Japan binnenkort zal inzetten en die hoogstwaarschijnlijk door alle burgers moeten worden geïnjecteerd. Kort daarna zal de VS volgen, ongetwijfeld met een nieuwe plandemische scamdemie om honderd miljoen Amerikanen of meer te doden en ons allemaal te vervangen door illegale immigranten die ze gemakkelijker kunnen regeren onder het communisme.

Het Vaccine Industrial Complex (VIC) in Japan probeert deze klokkenluiders het zwijgen op te leggen en te voorkomen dat ze de ernstige gevaren van de mRNA-stolselinjecties aan het grote publiek blootstellen. Klinkt bekend. Dr. Malone waarschuwt Amerikanen dat de Japanners “worden gebruikt als proefkonijnen voor de wereld voor deze nieuwe technologie” en hij zei dat de Japanners deze dodelijke vaccins de “derde atoombom” noemen.

De Japanse VIC dreigt iedereen die de nieuwe zelfreplicerende mRNA-doodsteken ontmaskert voor wat ze zijn, te laten GEVANGENSCHAPEN, en noemt het "misinformatie". Hoewel deze nieuwe mRNA-steken NIET grondig zijn getest op veiligheid bij mensen, zal iedereen die hun gebruik in twijfel trekt door de hoge rechtbanken als crimineel worden beschouwd en levenslang krijgen. Maak je klaar, VS, want jij bent de volgende.

De angstverhalen komen uit de koker, van apenpokken tot vogelgriep, en van RSV tot Covid-25.
Bereid je voor om de “wetenschap” door je strot geduwd te krijgen door Bill Gates en de volgende kliek van “ziekte-experts” op nepnieuws van CNN en van de spreekbuizen van de door Big Pharma gecontroleerde CDC.

De zelfversterkende, zelfreplicerende mRNA-vaccins zullen in staat zijn om voor altijd spike-prionen in het menselijk lichaam te produceren, wat hoogstwaarschijnlijk constante aanvallen van het immuunsysteem, hypertensie en andere grote systeemstoringen zal veroorzaken die leiden tot een ‘onverklaarbare!!!’ plotselinge dood.

https://angel-wings.nl/politiek-elite/2024/10/de-dagen-van-bill-gates-zijn-geteld-zeggen-japanse-wetenschappers-nadat-er-abortusmedicijnen-in-vaccins-zijn-gevonden/ 

Geen opmerkingen: