9/13/2024

Laatste nieuws: QFS, MedBeds en Quantum Voting:

  De laatste dagen van de wereldwijde cabal zijn geteld!

 

De BRICS-landen zijn niet alleen het financiële systeem aan het hervormen, ze bereiden ook het toneel voor op de totale ineenstorting van de cabal. Op 23 augustus 2024 was de aankondiging van de gouden standaard door BRICS de openingszet in een wereldwijde strijd om controle. Deze machtsmakelaars, die ons decennialang hebben onderworpen, worstelen terwijl hun corrupte systemen instorten.

BRICS geheime top – het plan om de oude orde te vernietigen

Tussen 25 en 28 augustus 2024 kwamen leiders van meer dan 40 landen bijeen in een geheime top om de plannen voor een door goud gedekte BRICS-valuta te finaliseren. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Het echte wapen in deze oorlog is het Quantum Financial System (QFS). Het is ontworpen om de corrupte bankinstellingen uit te roeien, de witwasoperaties van de elites te sluiten en de macht terug te geven aan het volk.

QFS is hier. Het wereldwijde financiële systeem staat op het punt te worden gereset en de cabal kan het niet stoppen. Banken moeten zich eraan houden of sterven. De elites, doodsbang voor de grootste vermogensoverdracht in de geschiedenis, weten dat hun dagen geteld zijn.

MedBeds: De geheime technologie eindelijk vrijgegeven

Het is geen samenzwering: MedBeds zijn echt en de elite gebruikt ze al jaren.
Deze apparaten kunnen veroudering omkeren, ziektes genezen en organen regenereren. Hoewel de elite ze verborgen heeft gehouden, is dat nu voorbij.
Het tijdperk van controle door ziekte is voorbij.

Vaccinschandaal onthuld: een vooraf geplande biologische aanval

Klokkenluiders hebben de waarheid onthuld: COVID-19 was een wapen, een globalistische operatie om de mensheid te controleren. Gelekte documenten bewijzen dat mRNA-vaccins nanotechnologie bevatten die is ontworpen om biologische reacties te volgen en te manipuleren. Dit was een aanval op menselijk DNA.
Nu worden Pfizer en Moderna geconfronteerd met internationale onderzoeken en wordt de biologische oorlogsvoering van de cabal aan de wereld onthuld.

Trumps tegenaanval: het geheime plan van het leger

Trumps campagne van 2024 is niet alleen politiek, het is een militaire operatie. Lekken van het ministerie van Defensie bevestigen dat meer dan 75.000 troepen van de Nationale Garde klaarstaan ​​om massaal cabal-agenten in het hele land te arresteren. Dit is een oorlog en Trump leidt de aanval om de Deep State van binnenuit te ontmantelen.

De geheime militaire alliantie van de BRICS is al in beweging. Met Rusland en China als speerpunten van een parallel verdedigingsnetwerk, staan ​​de globalistische militaire bolwerken op het punt geneutraliseerd te worden.

De storm is gearriveerd: bereid je voor op de impact


De storm is hier. Met QFS, GESARA, MedBeds en de ineenstorting van de wereldwijde cabal, transformeert de wereld zoals wij die kennen. De elites rennen en hun plannen om de mensheid te onderwerpen, vallen uit elkaar.

Dit is de Grote Ontwaking, en niets kan tegenhouden wat er gaat komen.


Doe mee, het is nog niet te laat:
https://t.me/EtheFriendQ

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: