9/13/2024

Het einde van Schengen. De grenscontroles komen terug:

 

Duitsland voert grenscontroles in en een vereniging van Duitse steden en gemeenten roept op tot meer maatregelen tegen illegale immigratie en een taskforce om migranten uit te zetten. 

De Duitsers  (via de White Hats) zijn nu op het punt gekomen waarop ze zich realiseren dat de migratiecrisis de stabiliteit van Europa bedreigt. H

Het lijkt erop dat de Duitsers genoeg hebben van migranten, schrijft Remix
.

“Welkom bij de club!” zei premier Viktor Orbán tegen de Duitse bondskanselier Olaf Scholz nadat het nieuws over de verscherpte grensmaatregelen bekend werd.

- Er wordt ook gesneden in de sociale uitkeringen.

Ze bespreken nu of ze de uitkeringen gaan verlagen voor alleenstaande Oekraïense mannen om ze naar huis te dwingen om te vechten, en ze overwegen ook of ze de uitkeringen gaan verlagen voor mensen die niet werken of geen taalcursus volgen, of dat ze die helemaal kwijtraken,” voegde de expert eraan toe.

“Er zijn al eerder soortgelijke maatregelen genomen in andere landen,” zei de politicoloog.

“De Spanjaarden bijvoorbeeld, die nu een zes meter hoge omheining hebben in Marokko, en de Italianen kunnen hier ook genoemd worden.” Slovenië, Italië en Oostenrijk hebben de afgelopen maanden ook besloten om permanent grenscontroles in te voeren als onderdeel van een harde aanpak van illegale migratie.

Geen opmerkingen: