5/24/2023

Door Benjamin Fulford 22 mei 2023:

 De G7-groep van Khazariaanse maffia-slavenlanden heeft zojuist hun liefdesfeest in Japan beëindigd met een valse blijk van vertrouwen.
In werkelijkheid proberen ze zich over te geven, zeggen bronnen van het Aziatische geheime genootschap.

Laten we, om te begrijpen waarom de G7 zich moet overgeven, naar hun realiteit kijken:
Toen de G7 in 1976 begon, controleerden ze 70% van het wereldwijde BBP.
Ze vertegenwoordigden ook democratie, mensenrechten, de rechtsstaat enz. Nu hebben ze slechts 27% van het BBP in handen en staan ze onder de meest gruwelijke vorm van Babylonisch totalitarisme.

De “leider” van de eens zo vrije wereld is een dode pedofiele mensenhandelaar genaamd Joe Biden die door een gestolen verkiezing aan de macht is gekomen en nu wordt vertegenwoordigd door een acteur.
De 'president' van Frankrijk, Emanuelle Macron, was een mannelijke tienerprostituee die met zijn oudere mannelijke cliënt trouwde. Hij is een bediende van de Rothschild -familie die ook aan de macht is gekomen via een gestolen verkiezing.

Dan hebben we Justin Castrudeau uit Canada die vrijwel zeker zijn broer heeft vermoord en ook via verkiezingsfraude aan de macht is gekomen.
Zijn vader Pierre Trudeau -die werd bedrogen door Fidel Castro- droeg de controle over de Bank of Canada over aan de KM.

Vervolgens hebben we Olaf Scholz uit Duitsland die door de Duitse expert kolonel Douglas MacGregor is beschreven als de slechtste leider in 1000 jaar Duitse geschiedenis.
Scholz heeft de Duitse industrie verwoest door kerncentrales te sluiten en de energieprijzen met 45% te verhogen om zijn Rockefeller-meesters te dienen.

Dan hebben we de slaaf van het World Economic Forum, Rishi Sunak uit het VK, die publiek geld heeft gebruikt om het bedrijf van zijn vrouw te verrijken.
Mossad-bronnen beweren dat Sunak, om premier te worden, gedwongen werd zich op video te laten opnemen terwijl hij homoseksuele seks had met Macron en Castrudeau, zodat hij kon worden gechanteerd.

Hierna hebben we Gioria Meloni uit Italië. Ze is een fascist die bevelen van satanisten opvolgt en de aanhoudende genocide op het Oekraïense volk steunt.

Eindelijk hebben we de Japanse premier Fumio Kishida, een KM-slavenacteur die scripts leest die hem door zijn satanistische handlangers zijn overhandigd en die, net als de andere G7-leiders, de leiding had over de vergiftiging van zijn volk met giftige vaccins.
Dit komt nu in het openbaar naar buiten.
Professor Yoshinori Murakami van de Universiteit van Tokyo ontdekte in Pfizer-flesjes Simian Virus 40 (SV40)-promotors, geassocieerd met de ontwikkeling van kanker bij de mens. Hij vraagt waarom een sequentie afkomstig van een kankervirus aanwezig is in het vaccin van Pfizer.
Ook moest de Japanse openbare omroep NHK op 16 mei zijn excuses aanbieden op Twitter voor het bewerken van een nieuwsprogramma om het te laten lijken alsof sommige mensen waren overleden aan COVID-19, terwijl de commentaren die in de show werden gebruikt in feite afkomstig waren van mensen die beweerden dat hun familie leden waren overleden na ontvangst van het coronavirusvaccin.
https://mainichi.jp/english/articles/20230517/p2a/00m/0na/010000c

De Japanners zijn ook verontwaardigd dat de G7 op cynische wijze hun bijeenkomst hield in de door atoombommen gebombardeerde stad Hiroshima.

In een duidelijk teken is de G7 een moreel bankroet instrument van de Satanische KM, hun communiqué riep op tot vrijheden voor LGBTQIA+ mensen (hun 8 "geslachten") over de hele wereld. Dit alles terwijl ze tegelijkertijd hun steun uitspreken voor het voortzetten van hun genocide op het Oekraïense volk.

Hoe dan ook, toen de G7-landen failliet gingen, werden ze gedwongen China op te zuigen door te zeggen: "Onze beleidsbenaderingen zijn niet bedoeld om China te schaden, noch proberen we de economische vooruitgang en ontwikkeling van China te dwarsbomen."
In privé biedt de KM wereldheerschappij aan China aan in ruil voor het voortzetten van de financiering van hun marionettenregimes, zeggen bronnen bij Aziatische geheime genootschappen.

Bron:  Benjamin Fulford 22 mei 2023:



Geen opmerkingen: