9/12/2022

Op de kop af 21 jaar geleden…..

 Op de kop af 21 jaar geleden…..

..... op 11 september 2001 om 10:00 uur EST (16:00 uur onze tijd) zou de toenmalige chef van de Federal Reserve Alan Greenspan de nieuwe Wet NESARA afkondigen.

 Dit zou niet vrijwillig gebeuren, maar werd door de militairen afgedwongen.

 De wet was op 10 oktober 2000 onder protest door toenmalig president Bill Clinton getekend en  door het Amerikaanse Congres goedgekeurd.

Het aantal wettig bevoegde Congresleden moet ongeveer 15 of 16 mensen zijn geweest, de rest van de Senatoren en Afgevaardigden voldeed niet aan de eisen van het 13th Amendment van de US Constitution.

We weten allemaal wat er een uur voor de aankondiging gebeurde.
Er zijn bommen tot ontploffing gebracht en met energiewapens zijn de gebouwen gesloopt.
Er kwam helemaal geen vliegtuig of Arabier aan te pas. In het Pentagon trof een kruisraket doel en er is ook nergens een vliegtuig neergestort.

De passagiers zijn via de luchthaven van Cleveland OH en een NASA-faciliteit  afgevoerd en spoorloos verdwenen.

Klik om toegang te krijgen tot Dean%20T.%20Hartwell%20-%20Planes%20without%20Passengers%20-%202012.pdf

Het startschot voor een eeuwigdurende oorlog van de statelijke corporaties tegen de burgerslaven was gelost. Het had moeten culmineren in een massale genocide van de wereldbevolking in 2020-2024 tijdens een gentherapeutisch injectie-experiment.  Dit buitenaardse experiment staat op het punt te mislukken.

Het zou dus wel aardig zijn dat gisteren 9/11 om 16:00 onze tijd de Wet NESARA alsnog werdt afgekondigd. De belangrijkste gevolgen zullen zijn:

 Maar wees gerust, we maken het mee:

  • Het Quantum Financieel Systeem wordt ingevoerd tegelijk met het invoeren van de Gouden Standaard. Banken hebben geen invloed meer op geldstromen en zullen failliet gaan.
  • Alle schulden zijn volgens NESARA onwettig en worden kwijtgescholden. Alle rente op die schulden moet worden terugbetaald.
  • Voor iedereen wordt de geboortetrust toegankelijk.
  • Belastingen, premies, accijnzen worden afgeschaft.
  • Door het openbaar maken van meer dan 6.000 patenten zijn er betere medische voorzieningen beschikbaar, is alle energie vrij en gratis te betrekken.
  • Regeringen, lokale overheden, energieleveranciers, aardoliemaatschappijen, voedselindustrie en medisch/farmaceutische kartels worden van de aardbodem weggevaagd.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Om rond te sturen: nesara-is-echt-1Download

 Zie voor de geschiedenis van de Wet NESARA het artikel:

 https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/16/nesara-is-echt/

Bron:https://herstelderepubliek

Geen opmerkingen: