9/21/2022

Sept 22, 2022 GTB 703.

Sept 22, 2022
GTB 703.

GROTE WOORDEN, KLEINE HARTJES. DE LAATSTE STUIPEN.



Laat U niet de stuipen op het lijf jagen. Bij de laatste stuiptrekkingen horen leugens en bedrog.

Allereerst gaat men echt geen atoomoorlog beginnen. Het is de vernietiging van beiden zijden. Dus dat is volledige onzin. Men bluft en dreigt, dat hoort erbij.

Verder heb ik ooit een bericht van mijn overleden vader gehad via een huishoud medium, waar hij plotseling doorkwam en zei ;
Maak je niet druk in jouw leven zul je geen atoomoorlog meemaken.Het was een uitspraak van ca. 30 jaar geleden. En daar houd ik hem nog steeds aan. Een leugenaar was hij absoluut niet.... dus.. WEES GERUST....

Nu even simpel de situatie.
De Ukraine kan niet de Russen verslaan en ook niet terugdringen.
Zij hebben geen tanks meer. Er zijn er 4.500 vernietigd.
Zij hebben geen luchtdekking, dus elke vooruitgang van hun troepen zou meteen platgebombardeerd worden, daar de Russen heer en meester zijn van het luchtruim.
En wie het luchtruim beheerst wint de oorlog.
Een oude militaire wet, die nog volledig voor 100% geldt.

Dus de westerse pers liegt er op los.
Het enige wat kan, is dat de Russen hen bewust in de val lokken en hun laatste legers opsluiten. Daarachter is geen verdediging meer en kunnen de Russen, mits zij dat willen in een paar uur doorrijden naar Kiev.
Remember. Zij hebben Kief al omsingeld gehad, om de zuiveringen door te voeren van de bio labs.

Verder gonst het van geruchten, pijplijn2 wordt binnen enkele uren geopend., daarmee wordt dan de elektrische prijsstijgingen te niet gedaan. Vermits het westen dat wil....want die willen de economieën kapot hebben van hun landen, zodat zij de bevolkingen afhankelijk maken van de staat.

Eerst scheppen zij het probleem, en doen erg moeilijk en dan als het water dan aan de lippen staat van de bevolking, komen zij als reddende Engel naar voren om het op te lossen. En daarmee blijven zij dan voor de slapende burger de helden en behouden hun macht.

Duitsland, Nederland weigeren hun modernste tanks te leveren. Zij zijn niet gek. Want de nu al aan de Ukraine geleverde stinger raketten zijn te koop op de zwarte markt van Afrika......en zij hebben trouwens geen passende munitie voor de Leopard tanks, dus het duurt al met al minst
ens een half jaar voordat die operatief kunnen zijn en gebruikt kunnen worden.

Verder zij er geruchten van arrestaties in Engeland en in Berlijn.
Ook banksluitingen en grote bewegingen van militairen in alle landen van de EU.. Geruchten?

Maar meer militaire vliegtuigen in de lucht..
End time?????

 Het zou kunnen.... 

Zorg in ieder geval,voor wat extra cash in huis.....en kaarsen....
GTB
.

Geen opmerkingen: