9/20/2022

Nach der Genspritze sitzt Oliver gelähmt im Rollstuhl:


Deutschland: >  nach der Genspritze sitzt Oliver im Rollstuhl

De 22-jarige Oliver Janke uit Duitsland is één van de stille slachtoffers van de vaccinatiecampagne. Na de gen-injecties liep hij ernstige vaccinatieschade op en nu zit hij zelfs in een rolstoel.

Nadat hij de tweede prik had genomen, raakte Oliver volledig verlamd.
Hij kon niet meer praten en moest zelfs in een kunstmatige coma worden gebracht. Bij de jonge Duitser werden het Guillain-Barré-syndroom en myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg, vastgesteld.

Zijden draadje

In augustus 2021, drie weken na zijn tweede prik, werden zijn voeten plotseling gevoelloos. Het voelde alsof ze in slaap waren gevallen, zegt Oliver. Hij werd doorverwezen naar het ziekenhuis, waar de arts hem vroeg of hij was ingeënt tegen corona. Hij kreeg meteen te horen dat zijn klachten waarschijnlijk het gevolg waren van de prik.

Zijn leven hing meerdere keren aan een zijden draadje. Oliver raakte volledig verlamd. Na diverse ziekenhuisopnames en revalidatiebehandelingen kon hij eind november 2021 weer naar huis.
Begin december viel hij op een dag in slaap op de bank, waarna hij plotseling wakker schrok van een koude rilling die zich over zijn lichaam verspreidde.

Hij kon zich nauwelijks bewegen en het lukte hem nog net om het alarmnummer te bellen.
Dat is waarschijnlijk zijn redding geweest, want een halve minuut later kon hij niet meer praten. Hij kon alleen nog met zijn ogen knipperen. 

In het ziekenhuis stopte zijn ademhaling. Oliver werd in een kunstmatige coma gebracht en lag wekenlang op de ic. Tot zijn verbazing testte hij positief op corona.
Meer dan 80 procent van de patiënten op de corona-afdeling was gevaccineerd.

De ongevaccineerden waren op één hand te tellen, zegt de brandweerman in gesprek met internetkrant Wochenblick.  En de daders gaan gewoon verder.

 

Geen opmerkingen: