9/11/2022

Grafeenoxide beïnvloedt het gedrag van levende wezens.

Studie: Grafeen nanodeeltjes interfereren met de ontwikkeling van angst-gerelateerd gedrag bij gewervelde dieren,

Nieuw onderzoek toont aan dat het nanomateriaal inwerkt op de excitatoire synapsen en zo interfereert met de ontwikkeling van angstgerelateerd gedrag bij gewervelde dieren.

Doeltreffend, specifiek, met een omkeerbare en niet-schadelijke werking: de identikit van het perfecte biomateriaal lijkt overeen te komen met grafeenvlokken, het onderwerp van een nieuwe studie die is uitgevoerd door SISSA - International School for Advanced Studies van Triëst, het Catalaans Instituut voor Nanowetenschappen en Nanotechnologie (ICN2) van Barcelona en het National Graphene Institute van de Universiteit van Manchester, in het kader van het Europese Graphene Flagship-project.

Dit nanomateriaal heeft aangetoond in staat te zijn tot interactie met de functies van het zenuwstelsel bij gewervelde dieren op een zeer specifieke wijze, waarbij de opbouw van een pathologisch proces dat leidt tot angstgerelateerd gedrag wordt onderbroken.

In eenvoudige woorden:
Grafeenoxide beïnvloedt het gedrag van levende wezens.
Natuurlijk gedrag of gevoelens zoals angst of empathie worden onderdrukt en resulteren in robotachtig gedrag ...
 

Dat verklaart een hoop..

https://www.news-medical.net/news/20210311/Study-Graphene-nanoparticles-interfere-with-the-development-of-anxiety-related-behaviors-in-vertebrates.aspx

Geen opmerkingen: