7/02/2019

Masterclass 'fuck jou', gaat naar de zak lucht Timmerfrans Viségrad, BEDANKT!

 gekregen.
Na veel verzet vanuit Centraal-Europa is het de volgevreten over-ego PvdA salonsocialist Frans Timmermans niet gelukt het voorzitterschap van de Europese Commissie te bemachtigen. De EU-regeringsleiders schuiven zonder enig democratisch gehalte de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, naar voren. 

-
De Oostbloklanden zullen nog spijt krijgen van hun stem op die Duitse vrouw, want ze is warm pleitbezorger van een Europees Leger.
Dus de EU tanks komen vanzelf Praag binnenrijden alsof het 1956 is. Von der Leyen schijnt het Duitse Leger alvast afgeschaft te hebben.

 Hoe dan ook: Viségrad, BEDANKT!

Juncker deed flessen verdwijnen, zij liet miljarden verdampen. 

Zij> Ursula von der Leyen (vroeger met haar Familie von Ernst Albrecht) singt...  Gynaecologe Dr. Ursula heeft met haar zeven kinderen een soort Von Trapp 'Sound of Music' Jodelliedje op YouTube: www.youtube.com/watch?v=8F6tPVS47LM
Haar man Heiko is wiskunde professor.
 

Interessant hoe de adel van Europa haar pionnen weet te plaatsen op het bord van Europa. Ze is een lakei net als Ollengren.
Geen dag van haar leven een echte baan gehad.
Als minister extreme censuur aangeprezen.
Duitse leger helemaal tot op het bot kapot gemaakt. KLAAR VOOR EEN PANeuropa!!  Vorig jaar nog deel van een miljardencorruptie.

In Duitsland loopt sinds begin dit jaar de Berateraffäre , vanaf 2014 een kleine 660 miljoen.
Helemaal geschikt voor de EU dus.
 
Zij geldt als politiek centrum-rechts (in vergelijking met haar zijn CDA en VVD knetterlinks).
Wat interessant is de alliantie van conservatief christelijk Beieren, conservatief christelijk Polen, rechts niet-godsdienstig Tsjechië, conservatief christelijk Hongarije, Oostenrijk en Italië. Mw. von der Leyen staat daar veel dichter bij dan het Juncker-Timmermans chr.-linkse koppel.

BRD- Duitsland gaat voor de macht, deze keer echter via de politiek.
von der Leyen  is erg pro-EU , als deze ,christelijke muts, met bijbehorende kinderschare, Europa gaat leiden? voorzie ik Zweedse toestanden en zitten we voor we het weten in een nieuwe Paneuropese dus automatisch ook mondiale crisis en dan niet alleen op het economische maar vooral ook het militaire vlak.

*De adel van Europa*
*niet geheel toevallig* 
 Ze leken de eerste en tweede wereldoorlog verloren te hebben en willen nu voorkomen dat zoiets alweer gebeurt.
En ze is ook nog fanatieker dan Verhofstadt:  ,,een BRD- Duitser aan het roer van Europa. Is het ze toch WEER gelukt!!    
Ja en dan kan men zich afvragen hoe lang het weer duurt voordat alweer Duitse, Franse en Spaanse laarzen + uniform door onze straten gaan stampen. Een EU-leger staat al op stapel. 

Fransen (1800) en Duitsers (1940) pikken alles in. Dat hebben de Britten goed gezien.
Zal Christine Lagarde als franse haar woorden gaat waarmaken, als directeur van het IMF vond zij dat de vorderingen op Griekenland moesten worden afgeschreven. Nu kan ze die woorden mooi waar maken als nieuwe directeur van de ECB.
De bedrieger Dijsselbloem heeft de Griekse staatsschuld die overgenomen is door het ESM, EFSF en de Eurozone landen tegen 0% in de boeken laten staan omdat het niet te verantwoorden was voor de belastingbetalers om die schuld af te schrijven.
NL en Duitsland zitten dus met een waardeloze vordering in hun boeken. tis even dat u dat weet !!!


-
De Rijnmond en onze pensioenen zijn mooie prijzen voor Brussel ? Nederland gaat nooit een functie krijgen. Naïeve opgeblazen ego’s die nl politici. En maar geld uitgeven in de hoop hun eigen carrière te boosten.. 

Blijft niet heel veel meer over!!!!

Timmerfrans is GEEN opperplofkop meer van eu Dit hebben we te danken aan de oost-Europese landen. Landen met gezond verstand.  -
Zoete wraak voor al die geriatrische narcistische mastodonten en alle andere klapmongolen die tijdens de afgelopen EU-nepparlementsverkiezingen op Timmerfrans en de pvda hebben gestemd. Nederland krijgt helemaal niets, het land van de Eurofiele meelopers en het braafste jongetje van de klas krijgt helemaal niets. Geweldig. Mooi!  Hier Frans..., kun je even bijkomen: thumbs.dreamstime.com/z/zuurstofmaske...

Hijzelf heeft met zijn opgeblazen en agressieve optreden zijn eigen glazen ingegooid, verblind door het ophemelen door zijn bewonderaars. Even nog wat in achterkamertjes ritselen en de buit is binnen, dacht hij.  Timmerfrans was namelijk ONDERTUSSEN aan het aarslikken voor een baantje in de achterkamertjes van landen die hij publiekelijk steeds de morele maat neemt. Logisch dat het zwijn daarbij liever geen camera’s wilmet zijn  blufpokerspelletje door zijn zetel in het Europarlement niet in te nemen.
De vette brulkikker Tmmermans: "Vice-voorzitter ben ik al een keer geweest", zegt hij in een gesprek met correspondent Eveline Rethmeier over zijn ideeën. Daarin herhaalt hij dat hij graag president van de Europese Commissie wil worden. "Ik heb geen enkele andere ambitie."

Timmermans : ,, geen interesse in tweede plek, 'enige ambitie' is voorzitter Commissie"

stampvoetend: "Ik wil het voor mezelf."!! 

Karma heeft vandaag het werk gedaan bij onze LapFrans.
Verliezen van een vrouw. Wat een ironische nederlaag !! 
En wat gaat Fransje nu doen? Gaat hij het beffertje worden van Ursula  En een boze PvdA Schulz baalt.

Hoe Timmermans naast zijn droombaan greep Gaat hij met zijn vette reet plaatsnemen in het EU parlement om zijn dagen te slijten? Daar kan hij zijn memoires schrijven waarin 10.000 keer de zin "Ik ben geweldig" voorkomt.

Want, er is wel een baantje behouden voor Frans 'De Rode Mijnwerkerslantaarn' Timmermans: hij wordt Hoogste Vice-voorzitter. Dat was hij al en onder Juncker betekende dat 'gintonics halen'Hij zal eerst wel weer een half jaar niks gaan doen.
Hij vreet liever de Europese belasting ruif leeg als ie maar geen flikker voor een ander hoeft te doen.  Enkel van uw geld genieten. Zo rolt EUer Frans.-- 

Kzie timmermans het liefst in de functie van badmeester, belast met het toezicht op zijn  cultuurverrijkende kansenparels.  

BRD- Von der Leyen wil een EU-leger, en verdere federalisering.
 
EU leger = 3e rijk>> Weer een Duitser die ein Reich wil, met leger.  Zit wel diep daar, de droom van een marcherende leger door Europa.

 Niks voor niks heeft Juncker ooit gezegd;
"We decide on something, leave it lying around, and wait and see what happens.
If no one kicks up a fuss, because most people don't understand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back."

we leven met een EU- Kadaverdiscipline, hand omhoog op bevel en anders einde luizenleventje en toeslagenfestival, kunnen ze elders gaan sappelen voor een normaal loontje. O
nze westerse democratuur is stuk, iets wat Johan Remkes ook al min of meer aangaf in zijn onderzoek.

Als we echt doelen willen halen (EU verlaten), dan gaan we de straat op (of de Ghandi variant). Reaguren of stemmen is al 10 jaar lang een gepasseerd station.


Geen opmerkingen: