12/23/2018

EU is Geen EUROPA!- Der Henker von Europa Frans Timmermans

De charlatan Frans mag "zijn" dromen hóuden. Timmerfrans is een  geestelijke armoedzaaier, het vleesgeworden Orwelliaanse varken in de EU boerderij droomt maar het maakt geen fl*kker uit wie op dat stoeltje zit. 
De baas in de EU zijn en blijven de BRD in Duitsland en Frankrijk. Dan denk ik alleen aan de donkere dagen van 1940-1945 toen de NSB de bezetter faciliteerde!!

Een Compleet gestoorde met z'n fascistische gedachtengoed. Hij wil slagen waar Napoleon en Hitler gefaald zijn. Hij is vreselijk fout,  hij is extreem slecht bezig.
Maar hij heeft het niet door, de gehersenspoelde socialistische zombie.
Pijnlijn!!

Zie Timmermans, zie van Baalen, zie hoe deze  Europese EU uitbuiters eerst goed voor zichzelf zorgen.
Zichzelf nog eventjes een hoge salaris toekennen, ondertekenen het Marrakeshpact want de Afrikanen en migranten hebben we zogenaamd nodig... prediken voor een Europees leger want dat is gemakkelijker voor hunzelf... 
Men predikt een multiculturele diverse samenleving achter hun beveiligde, rijke,blanke enclaves.
Serieus, hoeveel voorbeelden nog voordat iedereen doorheeft dat de EU er alleen voor zichzelf is. 

Het autochtone klootjesvolk moet de gevolgen ervan dragen, betalen en als de bevolking daar tegen ageert zijn die gewoon xenofoob,islamofoob,racist, seksistisch. 

Timmerfrans zei zelfs dat hij geen vrouw was maar wel een echte feminist.


Mooi! De geest & strekking van de EU beeldend samengevat in 1 plaatje.
 
De poedel van Juncker, Frans Timmermans, dubbelvol. Vol van zichzelf en vol van Europese Belasting-gesubsidieerde dranken en spijzen. "Dat is de ziel van EU IN EUROPA"......
De EU blijkt namelijk geen hoeder van de vrede, vrijheid en democratie in Europa, voor onze kinderen en kleinkinderen maar een verbreker  ervan. Ontzettend triest om dit te moeten constateren.
Mensen die zich zorgen maken over hun baan, de toekomst van hun kinderen en het behoud van hun tradities.

Dit arrogante stuk vreten: bah bah en nogmaals bah. Kennelijk is meneer het referendum over de EU grondwet al vergeten. Toen heeft de Nederlandse  bevolking duidelijk laten weten wat zij wilde. een nee tegen de EU.

 Als de EU ergens goed in is, dan is dat het vernietigen van alles wat enigszins kan worden gevoeld als behorende tor de Europese ziel. 

De EU als instituut is zo ongeveer het meest zielloze wat de Westerse samenleving ooit heeft weten voort te brengen. 
Brussel is een zielloze, levenloze Belasting slurpende klerkenburcht die nooit of te nimmer een waar leider zal kunnen dragen, laat staan voortbrengen. 

Arrogante kwasten als Timmerfrans wanen zich de Zonnekoningen van Europa, enkel en alleen omdat ze als zodanig worden bejegend, niet omdat ze de kwaliteiten bezitten en degenen die niet knielen voor hem meid hij !!! 

Europa kost iedere Nederlander handenvol welvaart, voorspoed en vrede.
Of we dat maar even willen weggeven aan de landen waarmee wij "solidair" zijn. Solidair ja m.n. reet. 

De enige solidariteit die de EU tot nu heeft bewerkstelligd is dat de MEP's van álle Europese landen het alsmaar roerend eens zijn over hun salarisverhogingen en riante arbeidsvoorwaarden. 
Één en al solidariteit daar. Zo erg solidair dat je je gaat afvragen of er überhaupt nog wel gestemd moet worden in die Brusselse gratis- GRAAI geldbunker.  -
Dat die kliek hielenlikkers het met elkáár roerend eens, dat snapt ieder kind dat vroeger ook uit de snoeppot stal. 
 
EU Partners in crime, dat schept een sterke onderlinge EU band.
Uiteindelijk is dat hele klote Europees project een ramp in wording van epische omvang. Niemand wil het oprecht. Het zijn alleen maar de financiële belangen die het kaartenhuis bij elkaar houden.
Het is zo stabiel als de Euro munt, zo fragiel als de volgende recessie. Een fijne basis om mijn toekomst en die van de Europese jeugd op te bouwen.
Een fukking kaartenhuis met een corrupte bende geldgraaiers aan het hoofd, residerend in hun nieuwe paleizen van glimmend glas, koud staal en omringd door kille blokken Merkel Lego. 


Een prachtig toekomstbeeld, die EU.
We mogen rekenen op de volgende "prachtige toekomst" onder de blauw met gele haatvlag; honderdduizenden EU-immigranten die de Westerse wereld haten. 


Miljarden aan lastenverzwaringen om de rekeningen van de Brusselse EU te kunnen blijven betalen. Maatschappelijke onrust.
Verdere daling van levensstandaard. Verdere uitholling van de verzorgingsstaat. Zeg maar dag tegen Uw AOW rechten op termijn.
 

Verdere onderdrukking van persoonlijke vrijheid. Repressie van democratische processen.
Geforceerde onderdrukking van nationalisme. Propaganda. Verdere inperking van de VVMU. In hoog tempo een nivellering van welvaart tussen de Europese landen. Inleveren van soevereiniteit. 


De EU was ooit bedoeld als een utopische wereld, die ook echt haalbaar léék. 
Maar zoals zo vaak een nagestreefde utopie verzand in een dystopie is dat ook bij de EU gebeurd. Verworden tot een onderdrukkend, ontspoord volkomen ondemocratische moloch die nietsontziend landen onderdrukt en mensen slechts als cijfertjes en gemiddelden in zwart-witte statistieken ziet. 

Frans mag "zijn" dromen hóuden. De EU is een nachtmerrie geworden.
Er zijn een paar hinderpalen
- er is geen Europees volk
- er is weinig gemeenschappelijke Europese cultuur
- de inwoners van de te vormen EU-federatie willen helemaal geen federatie
- eerdere pogingen om een EU-federatie te vormen (Philips II, Lodewijk XIV, Napoleon, Hitler) waren geen succes, grotendeels vanwege de redenen hierboven
- een deel van de federatie in spe kent nog democratie
Wat de EU wil is alleen te bereiken met stevige onderdrukking en misleiding van de Europese inwoners van de te vormen federatie.


-
Timmermans is geen onbenul maar een patente leugenaar.
Die miljarden die zij misbruiken om de zg klimaatsverandering tegen te gaan, worden uitbesteed aan bevriende bedrijven. Deze man weet heel goed waar hij mee bezig is. De
MH17 Leugenaar en vergeet Marrakech niet en nu de Klimaatleugen, met als vaandel drager Al Gore en als Zonnekoning Barack Obama is niets minder dan de grootste fraude uit de geschiedenis.
  
Onderstaand  interview zal als het prima vitae van Franciscus van Maastricht de geschiedenis ingaan. 

Video: Typisch weer, hij haalt de EU en Europa expres door elkaar. Bewust en als Frans Timmerschrans zijn zin niet krijgt.

Hij gaat daar, gezien zijn houding in het verleden heel kinderachtig op reageren.
www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/a...
Misschien gaat hij liggend met zijn vette vuistjes op de grond slaan.
Of hij gaat 10 minuten zijn adem inhouden.
Hij kan natuurlijk ALS HIJ ZIJ ZIN NIET KRIJGT een half jaar absoluut niets doen.
Alleen ik ben bang dat hij dan totaal niet opvalt in Brussel. Die zijn allemaal gek daar!


De Narcist Frans Timmermans de exponent van een partij waar niemand meer op stemt met een dolenthousiaste menigte in Heerlen.

Foto hieronder:  waar mensen hun mening mogen uiten, maar binnenkort helemaal in orde als Frans Timmermans in veertien talen heeft uitgelegd hoe gewone mensen zich moeten gedragen

gast types zoals jij zijn de reden dat mensen een pleurishekel aan de pvda hebben

"De mensen in Heerlen die mij vertellen ‘we vinden jou een aardige vent, maar hebben de PvdA opgegeven’, antwoord ik: ik geef jullie nooit op!’"
En de hele rij applaudisseerde! 
 
No shit smerige PvdA volksverrader, heel Limburg haat je.
Ordinaire zelfverrijking en machtsuitoefening over de rug van burgers. Meer is het niet. Socialisme is niets anders dan het volk arm en dom houden en jezelf verrijken over de rug van de arbeider. Misselijk volk die socialisten.

De volgevreten Brusselse elite en het verradersvolk er om heen (lobbyisten en gajes dat direct of indirect vreet uit de EU-subsidieruif) staan het allemaal toe te juichen. De EU moet neergehaald worden.
Er is niets Europees of democratisch aan, en het is niets anders meer dan een globalistisch elitair omvolkingsinstituut en de grenzen wijd open zet.

Het is qua retoriek net de Sovjet-Unie, maar eentje waar we langzaam in zijn gegroeid, stap voor stap, met  miljoenen slaafse EU onderdanen in de straten. 

https://images.gscdn.nl/image/ed62f83358_ronaldofrans.png?txt=%C2%A9ANP&txtalign=bottom%2Cright&txtclr=%23FFFFFF&txtshad=10&w=600&s=1ec448d98305ab4e06d113ba7acd1838
Je zult maar fan zijn van Roda JC en met je zuurverdiende centen kun je een jaarkaart kopen. Steunt de club door dik en dun en dan zit er op de ere-tribune zo'n PVDA, volgevreten en zwaar overbetaalde EU joker die vanuit de verte doet alsof hij ook 1 is met de fans op de Koempeltribune, de mensen waar hij eigenlijk op neer kijkt. Pijnlijk.

Het is gewoon een machtsbeluste leugenaar die heel ver gaat om zijn zin te krijgen:
www.telegraaf.nl/nieuws/1298723/plast...


 pikzwart
"‘De ziel van Europa’, zegt hij zacht maar indringend. De vraag was wat er op het spel staat bij de komende Europese verkiezingen."
Foto hierboven: de ziel van de EU. Een zuipende volkshater en zijn op macht beluste EU- knechtje.

Ook de windenergie binnen het energie akkoord gaat ons minstens 53 miljard kosten zonder dat het milieu er veel mee opschiet. dat betekent; 500 Euro per jaar boven op onze energierekening!
-
Bindende leestip. EU maakt vrijheid op internet kapot in doodenge strijd tegen nep EERLIJK nieuws  
The EU has declared war on fake news.  
Het is eng genoeg dat de EU het überhaupt wil!!
 
Hier rust de de gedachte dat de EU een objectieve arbiter is waar het draait om het fantoomfenomeen fake news (1933 - 2018). Channel 4-journalist Martin Williams dook erin en schreef een stuk dat als volgt samen te vatten valt.
 

1) De EU heeft nog altijd geen idee wat fake news nu werkelijk inhoudt en waar het structureel en op een staatsondermijnende schaal verspreid zou worden.
2) De EU geeft toe dat ze in de bestrijding van fake news niet erg objectief zijn en vooral gewoon hun eigen mannetjes en instituties tegen counter narratives willen beschermen.
3) De EU zou niet schromen vergaand overheidsingrijpen in te zetten om volgens hen "websites die disinformatie hosten" hun advertentie-inkomsten te ontnemen en minder vindbaar te maken, en tegelijkertijd "gezaghebbende" nieuwsbronnen "prioriteit" te geven in tijdlijnen en algehele vindbaarheid. 

 De controle die de EU wil uitoefenen op nieuws doet straks niet onder voor die van China en Rusland.
Populistische partijen en populaire onafhankelijke blogs moeten blijkbaar mainstream worden gedemoniseerd en geëlimineerd.
Vind het dictatoriale trekken krijgen inmiddels....
Wat een Pravda-praktijken! De ondemocratische EU kat zit in het nauw, maakt rare sprongen want het door ons betaalde pluche leeft zo lekker. Ze hadden alle kansen om van de EU een succes te maken, maar ze hebben het zelf verprutst. Dan helpt ook geen hersenspoeling meer van de MAIN EU-NOS
De magie van het woord heeft ook grenzen, maar daar zijn ze van de EU nog niet achter. 


 Een Grote bek is ook niet alles. Uit angst de goedbetaalde baantjes kwijt te raken aan de “”populisten”” gaan ze nu de vrije pers slopen. 

Is dit soms waarom er een EU leger moet komen? want "Inmiddels bepaalt Berlijn weer de muziek""Berlijn en Brussel zijn tegenwoordig hetzelfde ,(

Peterson lanceert alternatief platform; Patreon, een technisch subliem functionerend platform waar u met maandelijkse toezeggingen uw favoriete onafhankelijke creators kunt steunen. En een bescheiden 5% van alle transacties gaat naar Patreon.

 -

Frans Timmermans wil niet nog eens een oorlog verliezen zonder te vechten ............
De EU staat voor een beslissende confrontatie, zegt Frans Timmermans. Nationalisten doen hun best de unie aan diggelen te slaan. 
Zijn vuist ging gebald omhoog, het gezicht strak van strijdvaardigheid. Dat er geen ­tegenkandidaat was, deed aan de vreugde en ontlading van het moment niets af.
Dus is hij kandidaat om de nieuwe Europese Commissie te leiden. Omdat het móét.  

Geen opmerkingen: