12/20/2018

2 naive meisjes alleen in een tentje in het Atlasgebergte.

2 politiek links georiënteerde meisjes en denken dat de wereld bestaat uit éénhoorns, regenbogen en superlieven mensen. Arme meiden, ik hoop dat de verbazing niet te lang geduurd heeft. Ironisch dat Maren Ueland op 10 januari 2015 op haar Facebook een filmpje heeft geplaatst om de islamitische mensen niet te veroordelen op uiterlijk. Hoe dom kan je als volk weer zijn.
De onnozele dames was het al afgeraden om daar alleen te reizen. genoeg bergen in Denemarken & Noorwegen? En toch doen...met hun kampeertentje, tralala... de wereld is van iedereen! De gebrainwashte slachtoffers van een finaal wereldvreemde opvoeding en dito  onderwijs.
Als je daar 50 jaar geleden heen ging met je blonde vriendin moest je al goed uitkijken. Het is de goden verzoeken.

De echte vraag is: WTF doen 2 jonge vrouwen in een tentje in de Marokkaanse bergen?
Een verstandig mens gaat ook niet in het rif-gebergte op vakantie. Georganiseerde reizen krijgen daar trouwens ook altijd een militaire escorte mee, dat zal vast wel een reden hebben.
Er staan toch niet ook voor niets Marokkaanse soldaten met machinegeweren campings te bewaken waar Europeanen verblijven, al 40 jaar lang! 

-
Nu
opeens weet je waarom de EU Politiek dit Marrakesh pact tegen de wil van het volk er door heen drukt.
Een heel symbolische actie dus : in de buurt van Marrakech, en vlak na het ondertekenen van het akkoord. Het geschiedde in die dagen dat er een verbond tot stand kwam tussen de baardmutsen en de westerse mutsen. De Lemming gedragmutsen zeiden: "Wij slachten jullie af, en als daar kritiek op komt dan verdédigen jullie ons, okay?" En de westerse mutsen zeiden: "Ja dat is goed!"
Het was vragen om een verkrachting, of erger. ze kregen erger.  
Misschien heeft M. Rutte nog een vaasje voor de ongelovigen, kafirs.? 
en binnenkort te bewonderen in het EUropees asielzoekerscentrum. Rutte mag wel eens het verschil gaan leren tussen vaasjes en urnen.
Als ouder weet je nu dat er dus kennelijk een filmpje bestaat van de laatste momenten van het leven van je eigen dochter.
Je maag draait al om. Maar GroenLinks en idem de Partij van de Dieren (stemden ook mee) vinden het nog steeds een fantastisch idee om Nederland vol te pompen met deze cultuur en vindt iedereen die er commentaar op heeft maar een racist.
Het geloof v.d. vrede maar niet voor ongelovigen. Als kind leer je al hoe je messen moet hanteren, typ Jundullah-poppen in een zoekmachine en de probeer poppen worden ook al koop aangeboden .

Tja EU-links, Nu
deze 2 x RIP vrijgevochten Noord-Europese blondines die in de EU- Marrakesh- habitat om de authentieke cultuur van de Merkelparels te ontmoeten, vriendelijke jongens, nooit last van. Altijd behulpzaam. Soms wel wat luidruchtig met bidden, aldus de ook honderden jaren van neef-nicht huwelijken besneden buurvrouw die 350 meter verder op de Atlasberg vertoeft.

De westerse mannen hebben dat niet meer, hè?
Dat 'mediterraanse temperament'. Dat authentieke. Dat contact met de natuurlijke staat van de mens, 'De Nobele Wilde'. Dan moet je als vrouw wel naar die contreien, voor een beetje romantische spanning en zingeving. (of ze hier binnen laten).


Video-Quelle: (WARNUNG!!)  https://vimeo.com/307442457
~-
Trump
gaat de hobby van Obama UNO niet langer meer financieren en trekt zich terug. Het overkoepelende probleem is er natuurlijk nog altijd. Maar ja, ze laten zich niet zo makkelijk verjagen. En ze zitten overal na 1400+ jaren tot op vandaag.

--
Iemand nog interesse in een rosse banjo met regenboogslierten, een tamboerijn, twee paar crocs met bloemenmotief
en een geinig groen petje met de tekst "de wereld is van ons allemaal"?

- -
Berbers, ooit een mooi, trots volk, dat lang stand gehouden heeft tegen Arabische invasies. Toen het geloof van hun overheerser aangenomen en nu te laf om dat weer van zich af te werpen. nl.wikipedia.org/wiki/Berbers#Islam “Islam and Slavery”: Van Afrika naar Qatar, documentaires laten islamitische slavenmarkten zien. 

Zo kopen en verkopen de moslims andere Afrikanen als slaven. 

In islamitische wetgeving komt het onderwerp slavernij ruim aan bod. 
De Koran (het heilige boek) en de Hadith (de overgeleverde uitspraken van Mohammed) zien slavernij als een buitengewone toestand waarin men onder bepaalde omstandigheden kan belanden.
Alleen kinderen van slaven of niet-islamitische krijgsgevangen konden slaven worden, nooit een als vrij man geboren moslim.
Ze beschouwen de vrijlating van een slaaf ook als een van de daden waarmee zonden kunnen worden uitgewist, wel vaak tegen hoge betaling.
Tot op de dag van vandaag worden slaven verhandelen, vrouwen ontvoert en als slaven gehouden.
 

 

Geen opmerkingen: